Ullman bara nära, eller redan klar?

Sajten har de senaste dagarna fått tips på att Löven och Per Kenttä haft ett intresse i backen Erik Ullman som föregående säsong lirade i Västervik, Ullman har för övrigt ett litet förflutet i just Björklöven för den som minns de två matcherna.

VK avslöjade tidigare i dag att Löven varit i kontakt med huvudpersonen själv men att inget ska vara klart, då någon menar att de är väldigt nära och någon annan att det redan ska vara klart kollade vi läget vi med sportchef Per Kenttä.

Du nämnde i intervjun senast (länk) att angående ersättare till Larsen ser du gärna att ni hittar en ”R” spelande back. Sajten har fått en del tips och beaktat bl.a. marknaden är Erik Ullman (föregående säsong Västervik) ett rätt troligt namn, hur vill du först kommentera honom som spelare? – Erik är ett av många namn som vi har diskuterat som Larsens ersättare, hur det sedan blir i slutändan får vi se.

Tipsen säger att ni är väldigt nära varandra eller att det kanske t.o.m. redan är klart? Din kommentar på dessa uppgifter? – Kommentarer inte rykten i sig, då skulle jag få kommentera till dig eller media dagligen. När något är klart så presenterar vi det.

*

Det var så klart ett inte helt oväntat svar från Kenttä, innan en klubb presenterat en spelare är de endera intressanta, finns på listan eller på sin höjd att det förs diskussioner. Detta då helt oavsett hur långt man verkligen kommit i sina förhandlingar eller om kontraktet redan är påskrivet.

Men utifrån de tips vi fått och svar som ändå ges av både Ullman själv i VK som Kenttä till sajten så blir vi inte förvånade om något kommer presenteras längre fram. Om det sedan är i veckan, kommande vecka eller först längre fram i sommar återstår att se.

Vad är dina tankar kring just backen Erik Ullman? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Ullman bara nära, eller redan klar?

 • 7 maj, 2020 kl. 17:27
  Permalänk

  Jag ville ha honom resten av säsongen när han var här sist. Storväxt och modig.

  Svar
  • 7 maj, 2020 kl. 19:45
   Permalänk

   Han är inte storväxt, 183cm och 80kg.

   Svar
 • 9 maj, 2020 kl. 09:39
  Permalänk

  Enligt rykten så är Rahimi klar Per och Daniel diskuterar hur vida de ska ha 2/3 års kontrakt. Även hört att Johan Harju för samtal med Per.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: