-Tyvärr ger ju inte moral speciellt mycket poäng idag!

Tränare Marcus Åkerblom var inte helt nöjd insatsen efter att Björklöven ikväll förlorat mot Oskarshamn med 3-6, trots att man hade 3-3 med bara 8.08 kvar av matchen. Ödesdiger blev den dubbelutvisning vi onödigt drog på oss med mindre än 10 minuter kvar att spela, något han var inne på i matchintervjun efter matchen.

-Det grämer mig lite grann att vi drar på oss ett fem mot tre när vi äntligen har kommit i kapp. Det tar otroligt mycket kraft att först ta i kapp och sen ge bort det. Det känns inte riktigt bra så här direkt efteråt, sa han till C More efter matchen.

-Vårt anfallsspel är bra, vi hittar ett stabilt försvarsspel. Vi släpper in lite för mycket puckar, men tycker ändå att vi spelar ett bra försvarsspel, men samtidigt finns det saker att jobba på där. Arbetsinsatsen är återigen jättebra. Vi jobbar och sliter, går i kapp två gånger och då ska man få med sig mer än vad vi får idag, fortsatte han och avslutade med. -Tyvärr ger ju inte moral speciellt mycket poäng idag.

13 thoughts on “-Tyvärr ger ju inte moral speciellt mycket poäng idag!

 • 13 december, 2016 kl. 22:10
  Permalänk

  Det är så otroligt ojämnt. Idag var Stefan A bra. Fredriksson kass. Bull bra. Pavel hyfsad. Backarna turas om att vara kassa. Egentligen är det väl Jakob och Lucas som är någorlunda jämna.

  Svar
  • 13 december, 2016 kl. 22:38
   Permalänk

   Nja. Fast bakåt är det inte helt på topp där. LEJ har lyckats förlora ett par matcher åt oss på helt egen hand. Exempel AIK borta första matchen.

   Svar
 • 13 december, 2016 kl. 22:19
  Permalänk

  ’Vi hittar ett stabilt försvarsspel’. På riktigt? Var då någonstans? På Youtube? Reality check. Snälla rara.

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 22:25
  Permalänk

  Ojojoj….det grämer mig lite att dom fick ett fem mot tre…..jävla pajas till tränare. Han borde slå av en klubba i sargen och skälla ut Sandström utav bara helvete när han snackar till sig sin utvisning. /P

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 22:46
  Permalänk

  Spelar ingen jävla roll än hur bra anfallsspelet är !
  Ett hockeylag byggs bakifrån .
  Detta är ett felbygge !
  37 insläppta på dom senaste 8 matcherna .

  2 matcher till o dom har släppt in nästan 50 mål på 10 matcher .

  Det e va bik har släppt in på 26 matcher !

  Hur faan e det möjligt ?

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:15
  Permalänk

  Tycker det blir bara pinsamt när en tränare står och säger att han tycker vi spelat ett stabilt försvarspel, hur i helvete kan det vara stabilt när man släpper in så många mål !!?? Att vi sedan inte har en målvakt som kan stå på huvudet och vinna matcher gör inte saken bättre, men vi ska inte lasta Lundström för allt för mycket under dom tre sista matcherna han stått. Men om löven nu innan fredagens match presenterar typ en Tegs målvakt ( låt vara som back up ) så ger jag nog upp säsongen. Nej ska vi vara med och slåss då det börjar droppa från taken så MÅSTE vi in med en matchvinnare till målvakt som får kämpa med Werner om första spaden och förutom det helst två ( i alla fall en ) stor stabil placeringssäker defensiv back.

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:19
  Permalänk

  Jag lägger ned hockeyn ett tag, mår inge bra av att det ser ut och ageras som det gör i föreningen man har i hjärtat. Tycker det verkar vara för mjäkigt i båset, känns helt dött och svag coaching. Sandström beter sig inte proffsigt idag utan sätter laget i ett skitläge, vad blir konsekvenserna? Fredriksson är längst i laget men ingen bjässe varken till kilona eller i sitt spel. Varför är han så jävla rädd att tacklas? Enda som var bättre än på länge, Stefan A. Sanslöst dåliga backar och målvakt. GM och SC säger ingenting. Löven gör som vanligt, tar publiken förgiven.

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:25
  Permalänk

  Vågar tränaren bänka Sandström nästa match. Nej.
  Dessutom påstår han att Niklas gör en bra insats. Jo jag tackar.Räcker nu.
  Vad gör GM.Ställer sig i båset. Sa att han var sugen. Nån månad tidigare.

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:26
  Permalänk

  Hårda fakta!
  Tyvärr håller inte Lundström, Statistiken ljuger inte.
  Werner har släppt in 2,66 mål per match. Räddningsprocent 90,13% Plats 21 av 33 målvakter i ligan
  Lundström har släppt in 3.91 mål per match. Räddningsprocent 85%, Plats 30 av 33 målvakter i ligan.
  som jämförelse har nr 1 i Hockeyallsvenskan, BIKs målvakt Engelage har släppt in 1,39 mål per match. Räddningsprocent 94.82%. Över 90% är godkänt.
  Slutsatser:
  När Werner står måste Löven göra 3 mål för att ta poäng.
  När Lundström står måste vi göra 4 mål för att ta poäng.
  När Engelage står i BIK räcker det med 2 mål för att vinna….

  Källa: http://stats.swehockey.se/Players/Statistics/LeadingGoaliesSVS/7157

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:30
  Permalänk

  . Folktomt på hemmamatcherna i t3 center om ingenting görs !?

  Vad som ska göras vet jag inte ?!

  37 insläppta senaste 8 matcherna !

  Hur länge vågar gm vänta innan han kliver ner i båset ?

  Nya backar ?

  Nytt spelsätt i egen zon ?

  Ny målvakt ?

  Gör nått iallafall !?

  Svar
 • 13 december, 2016 kl. 23:38
  Permalänk

  79,31% ikväll 🙁
  Men det e inte bara hans fel !
  Sista matcherna Werner stog så såg det likadant ut ..

  Backarna gör inte jobbet !

  Åker runt undviker kroppskontakt o petar med klubborna ! Hockey spelas med kroppskontakt o att tacklas tillhör spelet . Välldigt svårt o vinna spelsituationer när man har klubban i en hand o åker runt o petar ..

  Men dom sagt snart ekar det tomt i t3 center

  O då är det försent redan .

  Gm agera !

  Svar
 • 14 december, 2016 kl. 11:26
  Permalänk

  Detta är väntat. Att inte ha en målvakt värd namnet ger detta resultat. Sportchefens största miss så här långt. Att inte ha ett stabilare försvar är hans andra. Är inget troll ute efter Löven på något sätt men jag tillsammans med många andra ser att han inte har varit vuxen uppgiften. Vi har seriens bästa fans men nu har även dom tröttnat. Tror att GM och styrelsen har ett hästjobb framför sig och förväntar mig ett antal obekväma beslut för att vända detta. Efter årsskiftet måste Löven börja vinna matcher annars åker vi ur denna serie också.

  Svar
 • 14 december, 2016 kl. 11:58
  Permalänk

  Helt klart och tydligt vad det är som brister i dagens Löven. Målvakt och försvar. Det kan inte ens en blind höna ta miste på. Vi släpper in flest mål i serien beroende på precis det som ”Rolle” skriver. När det gäller offensiven så är vi ändå hyfsade när vi har en full trupp. Vi borde egentligen kunna klättra i serien, men då måste omedelbara förändringar göras på målvakts-/backsidan. Det är 25 matcher kvar och i den här serien finns det absolut möjligheter att hamna topp-tre om föreningen gör de justeringar som vi alla som är inne här och tycker/tänker har sett för länge sen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: