Tvätta bilen hos Lindholms!

Företagsutmaningen (länk) som vi skrivit om tidigare rullar vidare, senast Porsche Center som även utmanat Westbergs Bil. Men för att bidra till Supporterspelaren 19/20 finns så mycket mer att göra.. ex.vis detta..

Mer info..

Se hit alla lövare! Kom och få bilen tvättad så skänker vi hela summan till supporterspelaren! 360 kr per tvätt och man swishar direkt till insamlingen! Viktor Sandell håller ställningen i kön?? Som om det inte var nog så kör vi budgivning på ett Ceramic Protection PRO lackskydd (värde 5700 kr) där hela beloppet går till insamlingen!

Budgivningen avslutas på söndag den 5/5 14.00 Man lägger bud i kommentarsfältet. Detta gäller endast i Umeå. Ni hittar oss på Illervägen 5.

Se även nedan för att komma direkt till Supporterspelaren..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: