Två från Schtaan?

Att två överblivna SAIK juniorer skulle få pulsen att öka, vem hade sett den dagen komma? Samtidigt är vi allt för långt ned i träsket för att överhuvudtaget klaga. Vi får ta vad man ger oss. Martin Sandgren verkar ju gilla att vara retsticka och en sådan har vi ju inte haft sedan Jonas Hedbergs glasdagar. Ni har väl inte glömt den gången han snodde en motståndarens klubba i sarghörnet och helt sonika försökte bryta bladet genom att hantera klubban som ett järnspett? Uttrycket på den motståndarens ansikte är än idag obetalbart. Hampus Larsson har ju bra gener och vill killen satsa mot eliten via Löven så gärna gör mig. Nu får vi verkligen hoppas att de börjar röra på sig på allvar när det gäller storleken på truppen, annars får man väl snart börja bryta rören,eller vad säger ni? Nä, den var dålig, fredagsfräckisar ska vara vikta åt just fredagar. Kanske får bjuda till på en imorgon i nyhetstorkans anda?

0 thoughts on “Två från Schtaan?

 • 8 juli, 2010 kl. 11:53
  Permalänk

  Alltid detta jädra schtaan! Löven kan väl leta kontraktslösa spelare i Ö-vik, Luleå, Brynäs istället. Nu är vi verkligen Apik:s farmarlag. Urk!

  Svar
 • 8 juli, 2010 kl. 13:22
  Permalänk

  Svar till janne (2010-07-08 11:53)
  Jadu, janne, jag känner likadant, men vad har vi för val? Samtidigt verkar ju Hellgren ha total järnkoll på läget eftersom exempelvis Alexander Eriksson, JVM-akutell för bara ett par år sedan, inte hört ett ord, så vi behöver nog inte oroa oss…eller? Har vi verkligen råd med lyxen att inte ta vara på de spelare som redan ginns i stan?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: