Tudelat! ..Tu delat!

Själv tycker jag rubriken är kul, förmodligen tycker Johannes eller Jonathan att den är skit.. då är det säkert så. Nån tycker det är skit en annan tycker det luktar bra, kan det inte vara så då?!

Men nu lämnar jag rubriken och helt ärligt skiter jag i egentligen i vad Jonathan tycker och tänker, nu är det jag som sitter vid tangentbordet och äger alla tangenter. Undertecknad och Lövenbloggaren älskar alla kommentarer och tips vi kan få, däremot behöver vi inte inte älska vare sig kommentarerna i sig eller de som lämnar dessa, men eftersom vi gärna vill ha kommentarer och dialog med våra läsare så är frågan minst sagt tudelad.

+ + +

Inlägget handlar om Lehner inte målvaktsfantomen Robin Lehner utan hans målvaktstränare och, det är nu det nu börjar bli intressant, hans far här i livet.. Michael Lehner, ingen kan någonsin kan ta ifrån Michael det han gjort och fortfarande gör .. men en av killarna var och är en son, hans son, Robin.

När man läser den här artikeln är inte längre så lätt att veta vilket ben man ska ställa sig på längre. Jag älskar alla unga talanger som kommer fram, sedan vill jag bara att alla ska vara unga Brolins eller Waldners där allt verkligen gick på ett serveess. Nu tror man så klart att allt inte bara var räkmacka, men ingen av de killarna har iaf varit några av de som fått slita mest för sin framgång. Kan inte bara alla stora sporthjältar vara just hjältar som bara flyger in för just det som alla bara tänkt och hoppats på?

Men vi kan väl oavsett ändå enas om att Robin inte haft någon dans på rosor i alla fall..? En djävla grym målvakt, men till vilket pris för både Michael och Robin egentligen? Var och är allt värt det, egentligen?

Förmodligen är det så med de flesta av vår hjältar – inte har de rökt cigarr, druckit rom och bara lyssnat på reagge av Bob Marley och definitivt har de inte åkt bob.. eller jo, precis var det ju det som killarna på Jamacia gjorde.. sport kanske trots allt inte är allt!? I bland är det lätt att bli hemmablind, var det kanske så här sporten egentligen var tänkt?

+ + +

+ + +

Vad och hur tänker du kring ämnet, vi är absolut nyfikna?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: