Truppläge inför 20/21

Säsongen slutade otroligt snöpligt, det kommer ta tid att smälta. Men vi kan väl kolla in hur den kontrakterade truppen ser ut, just nu och då vad som blivit officiellt. Senast rita på nytt var för övrigt rivige forwarden #29 Alexander Wiklund som tidigare ritade på för två nya säsonger.

#29 Wiklund ritar på nytt kontrakt. Foto: Lucas Norlin

Aktuellt truppläge just nu och vad vi vet inför kommande säsong:

Team Manager
?

Sportchef
Per Kenttä (23/24)

Head coach
?

Ass. tränare
?

Målvaktstränare
?

Fystränare
Stefan Öhman (20/21)

Mental tränare
?

Spelartruppen 20/21

Målvakter

Backar
#7 Alexander Hellström (20/21)
#12 Brian Cooper (20/21)
#26 Oliver Larsen (20/21)
#43 Alexander Popovic (20/21)

Forwards
#11 William Eriksson (21/22)
#13 Fredric Andersson (21/22)
#19 Kristoffer Söder (20/21)
#29 Alexander Wiklund (21/22)
#40 Sebastian Selin (21/22)
#96 Pontus Andreasson (20/21)

*

Sedan dess vet vi att kvartetten Pettersson, Stenvall, L Eriksson och Lundberg inte erbjuds nya kontrakt för kommande säsong.

Därefter då enl Mr Madhawk att Vesel troligen hamnar i Liiga och att Palmquist drar vidare, rykten även kring Cooper och Weigel.

Därtill rykten gällande Häman Aktell som Tornberg.

Hur går dina egna tankar sett till detta bygge, du kanske rent av har namn på tänkbara förlängningar från säsongens trupp eller tankar på namn utifrån..!?

Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Truppläge inför 20/21

 • 26 mars, 2020 kl. 08:47
  Permalänk

  Övertala Rahimi och Nils Andersson att signa så har vi en bra grund att stå på backledes. Där kanske till och med en kille som Jacob Andersson kan skrubba av sig sin svartgula smuts och kliva ombord på SHL-tådget. Får vi utöver det behålla Cooper känns det rent av bra!

  Även om det vore trist att tappa killar som Hutch, Crandall, Vesslan och Palmen känns det lättare att ersätta transatlanter med motsvarande kompetens än att tappa kvalitetsspelare som Liss och Weigel. Där tycker jag att Löven borde sätta in maximal ansträngning för att signa upp dessa namn kvickt.

  Cannata ser jag som förlorad så där får man bara hoppas att Kenttä kan svinga sitt trollspö och få hit en motsvarande burväktare. Vem som hamnar som båsöppnare spelar mindre roll.

  Svar
 • 26 mars, 2020 kl. 09:41
  Permalänk

  Ser man på de som har kontrakt så ser det inte bra ut. Men jag litar helt och fullt på PK att han kommer att skapa ett tillräckligt bra lag för att ha chansen att gå upp till SHL. Därtill kommer nog inte behövas lika bra lag som i år. Jag gillar PKs arbetssätt, noggrann och väldigt ambitiös att få tag i rätt spelare till laget. Eftersom varken Löven eller något annat lag i allsvenskan kan konkurrera med lön så blir det som PK gör väldigt viktigt dvs att få spelaren känna sig värdefull och få bekräftelse. Min magkänsla är att PK gör allt för spelarna så att de ger allt för laget. Han uppträder som egentligen alla chefer ska göra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: