Truppläge inför 20/21

Under veckan två nya förlängningar fört med #11 William Eriksson och nu senast i fredags mot Timrå IK var det rivige forwarden #29 Alexander Wiklund som även han ritade på för två nya säsonger.

#29 Wiklund ritar på nytt kontrakt. Foto: Lucas Norlin

Aktuellt truppläge just nu och vad vi vet inför kommande säsong:

Team Manager
?

Sportchef
Per Kenttä (23/24)

Head coach
?

Ass. tränare
?

Målvaktstränare
?

Fystränare
Stefan Öhman (20/21)

Mental tränare
?

Spelartruppen 20/21

Målvakter

Backar
#7 Alexander Hellström (20/21)
#12 Brian Cooper (20/21)
#26 Oliver Larsen (20/21)
#43 Alexander Popovic (20/21)

Forwards
#11 William Eriksson (21/22)
#13 Fredric Andersson (21/22)
#19 Kristoffer Söder (20/21)
#29 Alexander Wiklund (21/22)
#40 Sebastian Selin (21/22)
#96 Pontus Andreasson (20/21)

*

Hur går dina egna tankar sett till detta bygge, du kanske rent av har namn på tänkbara förlängningar från säsongens trupp..!?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Truppläge inför 20/21

 • 20 januari, 2020 kl. 09:56
  Permalänk

  En GM med gedigen SHL-erfarenhet, en som varit med i kulisserna länge, en som känner alla, en som kan ringa och fixa saker, en som kan agera bollplank åt PK.

  Tränare – Fredrik Söderström, Europas bästa tränare skulle vara drömmen. Den typ av tränare som kan utveckla den spelidé PK infört.
  Det syns mot de bästa lagen med bra tränare att våra uppspel möter på patrull. Samma sak i IKO nu, motståndarna pressar alt för ofta sönder deras uppspel. På den punkten måste fler uppspel införlivas.

  MV- Mattias P kan gott få förlängt, han håller absolut på en högre nivå, särskilt om det kommer in en ny MV-tränare, med nya idéer och börjar från ett blankt papper. Om Cannata vill så kan han också fortsätta. Det MV-paret håller samma standard som lagen i den nedre halvan i SHL

  Truppen i övrigt – samma filosofi som IKO, kör på med stora delar av HA-truppen.
  Gå in i SHL med den insikten att som nykomling väntar med all sannolikhet kval när säsongen närmar sig sitt slut.
  Det ekonomiska tillskottet som kommer med uppflyttning kan man se som ett tre-årigt projekt, med uppflytt, ned och uppflytt. Bygg på kassan, för att satsa rejält när vi går upp en andra gång.
  Att tömma kassan vid en första uppflytt är av erfarenhet dödsdömt..

  Vi kan lita på att PK:s näsa för rätt spelare och intresset från publik och företagare kommer att hålla i sig ett flertal år.

  Svar
 • 20 januari, 2020 kl. 19:13
  Permalänk

  Håller inte med dig, i mina ögon så finns det ingen anledning att lägga pengar på en GM vad ska han göra som inte nuvarande organisation kan göra ?
  Och Fredrik Söderström, Europas bästa tränare, 😂 Var fick du den ifrån ? Du måste skämta eller vara bästa kompis med honom 😉 Nej om han skulle komma då är det nog dags att sluta gå på hockey.
  Och till sist man kan man väl inte ta steget upp bara för att räkna med att man ska åka ur direkt, konstig tanke tycker jag. Dessutom blir det inget kval nästa säsong utan en ”play out” mellan dom två sämst placerade lagen i SHL där förlorarna åker ner direkt.
  Nej vi måste satsa på en trupp som vi tror kan ge oss en rimlig chans att ta en placering typ 10-12. Men naturligtvis inte med något huvudlös ekonomiskt risktagande utan med en rimlig och vettig budget och det är jag övertygad om att Björklöven kan få ihop med det intresse som finns i Umeå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: