Truppläge 20/21

Säsongen 19/20 slutade otroligt snöpligt, det kommer fortfarande ta tid att smälta. Men det som hände i helgen med insamling av medel till Supporterspelare och att favoriten #44 Olle Liss i går kunde presenteras var en rätt magisk gröngul uppvisnig. Att vi är ligans bästa fans var detta ännu ett bevis för. För en stund glömde jag nästan bort Corona och detta virus, denna gröngula maktdemonstration så otroligt vacker.

Men vi kan väl kolla in hur den kontrakterade truppen ser ut, just nu och då vad som blivit officiellt. Senast rita på till kommande säsongen var då i går när Olle Liss (f) presenterades för en förlängning och i rollen som säsongens Supporterlirare.

Aktuellt truppläge just nu och vad vi vet inför kommande säsong:

Team Manager
?

Sportchef
Per Kenttä (23/24)

Head coach
?

Ass. tränare
?

Målvaktstränare
?

Fystränare
Stefan Öhman (20/21)

Mental tränare
?

Spelartruppen 20/21

Målvakter

Backar
#5 Hardy Häman Aktell (21/22)
#7 Alexander Hellström (20/21)
#12 Brian Cooper (20/21)
#26 Oliver Larsen (20/21)
#28 Adam Plant (20/21)
#43 Alexander Popovic (20/21)
#? Karl Johansson (21/22)

Forwards
#11 William Eriksson (21/22)
#13 Fredric Andersson (21/22)
#18 Axel Ottosson (20/21)
#19 Kristoffer Söder (20/21)
#29 Alexander Wiklund (21/22)
#40 Sebastian Selin (21/22)
#44 Olle Liss (20/21)
#96 Pontus Andreasson (20/21)

*

I går när man så presenterade Olle Liss som Supporterspelare innebär det samtidigt att Liss-looken (länk) kan bli aktuell till kommande säsong, tanken var att göra sig lite extra fin till den tredje finalen mot MODO..

*

Nyförvärv inför 20/21!

Karl Johansson (b) från Graz99ers.

*

Lämnar gör..!

Coach Jocke Fagervall (ny head i Malmö Redhawks), ass. coach Robert Kimby (ny head i Almtuna IS), #77 David Lindquist lämnat (länk) för BIK Karlskoga, #35 Joe Cannata (länk) ska vara förlorad till SHL och Oskarshamn samt att #23 Fredric Weigel (länk) lämnat för AIK..

Sedan vet vi även att kvartetten Pettersson, Stenvall, L Eriksson och Lundberg inte erbjuds nya kontrakt för kommande säsong.

Därefter då enl Mr Madhawk rykten att Tyler Vesel troligen hamnar i Liiga och att Zach Palmquist drar vidare, rykten även kring Cooper där i vart fall fem klubbar säga vara intresserade.

Därtill rykten gällande August Tornberg och att Västerås IK ska ha visat intresse.

Hur går dina egna tankar sett till detta bygge, du kanske rent av har namn på tänkbara förlängningar från säsongens trupp eller tankar på namn utifrån..!?

Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Truppläge 20/21

 • 20 april, 2020 kl. 18:01
  Permalänk

  In med Björn Hellkvist till Björklöven, om han nu bränner alla broar med Modo så är han en perfekt tränare för Björklöven om nu Leksand backar ur.

  Sedan gör det inget om man i Modo skulle hata Löven ännu mer, det skapar bara bättre derby matcher. 🙂

  Jag hade gärna sätt Håkan Åhlund som tränare i Löven, men nu gick han till AIK. Men jag har alltid gillat Björn Hellkvist, även om han just nu inte gör så väldigt bra saker, men i slutändan handlar det om att vara en bra tränare och det är Björn Hellkvist. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: