Truppen inför fortsättningen

Jens sa i går på Lövens hemsida att han har förhoppningar om att hitta en center och en målskytt samt att ha truppen klar innan jul. Där finns givetvis en lucka för spekulationer, inte att vi behöver förstärka utan att det inte nämns något om att förstärka backsidan. Just nu har vi bara sju backar under kontrakt och underifrån finns inte mycket. Lars Malm som spelar frekvent lär inte få det roligt i vare sig Allettan eller eventuell kvalserie. Lånet Robin Axbom, som är inräknad i dom sju backarna har ju heller inte imponerat hittills. I Lördags kunde vi på Jimmys Stålnackes blogg läsa om en källa som uppgav att Löven är på jakt efter två backar och en forwards. Hans källor brukar vara pålitliga. Vad ska vi då tro? Givetvis ska vi tro på Jens ord, men i det läget känns Löven lite lite ett annat Löven som allttid och jämt toksatsat offensivt och mer eller mindre lämnat försvaret åt sitt eget öde. Nu har vårt Löven (hittills) ett riktigt bra försvar, men skadebenägenheten i truppen är alltjämt oroande och en eller ett par backar skulle inte "skada".

Bloggens slutsats och förhoppning är således att truppen förstärks med två backar, en center och en målskytt, eftersom vi redan innnan Fredrik Öbergs intåg menade att en hel femma måste in om drömmen om Allsvenskan ska bli verklighet.

0 thoughts on “Truppen inför fortsättningen

 • 2 december, 2010 kl. 21:35
  Permalänk

  Svar till Dood (2010-12-02 16:44)
  Ja, kanske det? Svårt att bedöma, när de knappt haft något att göra, men visst skulle det kanske kännas stabilare med ett namn som man vet har presterat på hög nivå tidigare.

  Svar
 • 2 december, 2010 kl. 22:00
  Permalänk

  Avviker lite från ämnet och vill önska bloggen en God Jul och ett Gott Nytt År!
  Åker till Thailand imorgon och kommer hem efter årsskiftet.
  Hoppas få se ytterligare något/några nyförvärv när man kommer hem.

  Bra blogg, keep up the good work!

  Svar
 • 2 december, 2010 kl. 22:05
  Permalänk

  Svar till Tobbe (2010-12-02 22:00)
  Vi önskar även dig en God Jul och ett gott slut och ett… varmt jullov? ; )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: