Truppen 20/21

Nu har vi sörjt nog över förra säsongen, framöver blickar vi bara framåt och uppåt och vi får hoppas säsongen 20/21 blir av på ett någorlunda vanligt vis. Men vi kan väl kolla in hur den kontrakterade truppen ser ut, just nu och då vad som blivit officiellt. Den senaste veckan relativt lugn om än starka rykten gällande ex.vis Erik Ullman..

Foto: Lucas Norlin

Aktuellt truppläge just nu och vad vi vet inför kommande säsong:

Team Manager
?

Sportchef
Per Kenttä (23/24)

Head coach
Hans Wallsson (21/22)

Ass. tränare
?

Målvaktstränare
?

Fystränare
Stefan Öhman (20/21)

Mental tränare
?

Spelartruppen 20/21

Målvakter

Backar
#7 Alexander Hellström (20/21)
#28 Adam Plant (20/21)
#43 Alexander Popovic (20/21)
#? Karl Johansson (21/22)
#? Daniel Norbe (21/22)

Forwards
#11 William Eriksson (21/22)
#13 Fredric Andersson (21/22)
#15 Tyler Vesel (20/21)
#18 Axel Ottosson (20/21)
#19 Kristoffer Söder (20/21)
#29 Alexander Wiklund (21/22)
#40 Sebastian Selin (21/22)
#44 Olle Liss (20/21)
#90 Alex Hutchings (20/21)
#91 Justin Crandall (20/21)
#96 Pontus Andreasson (20/21)

*

Nyförvärv inför 20/21!

Karl Johansson (b) från Graz99ers
Hans Wallson (head coach)
Daniel Norbe (b) HV71

*

Lämnar gör..!

Coach Jocke Fagervall (ny head i Malmö Redhawks), ass. coach Robert Kimby (ny head i Almtuna IS), #77 David Lindquist lämnat (länk) för BIK Karlskoga, #35 Joe Cannata (länk) förlorad till SHL och Oskarshamn, #23 Fredric Weigel (länk) lämnat för AIK, #12 Brian Cooper likt Cannata lämnat (länk) för Oskarshamn, #5 Hardy Häman Aktell lämnat (länk) för Växjö Lakers samt att #26 Oliver Larsen lämnar (länk) klubben för SHL och då givetvis IK Corona.

Först fanns det visst någon rekommendation eller gentle mans agrement, men utan ett tydligt värvninsgförbud från HA til SHL i dessa så speciella tider är det inget som hindrar äckliga Oskarshamn från att plundra finallagen i HockeyAllsvenskan på godbitar. Sedan om det är spelare på kontrakt eller inte spelar ingen som helst roll, gamarna tillåts ta vad de vill ha oavsett. På tok för billigt och alldeles för långt in på sommaren.

*

Sedan vet vi även sedan tidigare att kvartetten Pettersson, Stenvall, L Eriksson och Lundberg inte erbjuds nya kontrakt för kommande säsong.

Därefter då enl Mr Madhawk rykten att Zach Palmquist drar vidare, rykten även kring August Tornberg och där ska Västerås IK ska ha visat intresse.  

Hur går dina egna tankar sett till detta bygge, du kanske rent av har namn på tänkbara förlängningar från säsongens trupp eller tankar på namn utifrån..!?

Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Truppen 20/21

 • 11 maj, 2020 kl. 20:27
  Permalänk

  Det känns ju som att vi kommer få ett nytt kanonlag, men Cannata och Cooper var ju grundstenarna i vårt trygga försvarsspel. Dom gav ju grym harmoni och trygghet till laget. Ska bli intressant och se vad vi får för ny målvakt. Den positionen är oerhört viktigt för lag som vill gå hela vägen.

  Jag tror dock på en jämnare serie nu än sist där fler lag vill vara med i racet. AIK har tagit sitt hundår efter misslyckandet 18/19 och laddar om stora kanonen. Kan Modo repa sig efter plundringen och hur bra blir Timrå? Sen kommer ofta något lag man på förhand inte räknat med att sticka upp…
  Det viktiga är att vi är ödmjuka när vi går in i säsongen. Vi kan inte leva på gamla meriter utan visa upp viljan och moralen varje dag. Det här kan Kenttä….
  Vi kommer i alla fall har en stor fördel med att ha 2 intakta linor som känner varandra och spelet sitter direkt…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: