Trotter återvänder!!!

Lite oväntat men mycket trevligt återvänder Brock Trotter till Björklöven.

Klubben skriver på sin hemsida:

Brock Trotter återvänder för att förstärka Björklöven under slutdelen av säsongen.

Det är ett bekant ansikte som återvänder till Björklöven. 31-årige Brock Trotter med meriter från bland annat NHL, AHL och KHL är klar för Björklöven. Under sin förra sejour i Björklöven under säsongen 2015/16 spelade han 35 matcher och gjorde 26 poäng. Förra säsongen gjorde han en stark säsong i SM-liiga med Saipa och fick chansen att spela med Kärpät under senare delen av säsongen. Den här säsongen har han spelat med Chicago Wolves i AHL innan han skrev på för Stavanger Oilers i norska högstaligan.

– Vi ville gärna bredda spetsen i laget med en forward som är rightare och där passar Brock perfekt in. Han har varit här i Björklöven tidigare och gjort det riktigt bra. Dessutom har ett vi ett lag som jobbar hårt för varandra. Därför var det viktigt att få in en spelare som var känd för många i laget sedan tidigare. Styrkan sitter i vår grupp som jag ser det, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Björklöven har även registrerat in Stefan Öhman i truppen.

– Vi vill inte lämna något åt slumpen och Stefan är i den formen att han kan komma in och bidra om det behövs. Hans huvudsakliga uppgift är dock fortfarande att vara fystränare i Björklöven. Det är en ren säkerhetsåtgärd att registrera Stefan, avslutar Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

***

Enligt uppgifter till bloggen ska det inte ha blivit något spel i Norge då det strulat med arbetstillståndet, men att han ska vara vältränad och matchredo. Det här var skönt när et inte blivit något av varje sig Jeremy Williams eller Michael Parks. Är silly över då eller blir det som Fagge ska ha sagt på en sponsorträff inför Troja matchen att två spelare ska in?

11 thoughts on “Trotter återvänder!!!

 • 15 februari, 2018 kl. 19:53
  Permalänk

  Vilken kung !! Brock trotter !!
  Nu lyfter draken ??????

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 20:03
  Permalänk

  Så djävla glad jag blir både att Trotter återvänder och att jag hade fel i mitt förra inlägg att det inte skulle hända något. Det är inte ofta jag har fel 😉 men den är gången är jag bara enbart glad för det.
  Hoppas dom kan jobba in en till och att det stämmer som ni skriver att Jocke har sagt att två ska in.

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 20:06
  Permalänk

  För resten av säsongen eller över nästa också? intervju med grönberg, tack. intervju med fagge, tack. Intervju med Öhman, tack. INTERVJU MED TROTTER, TACK, WOW!

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 20:15
  Permalänk

  Himmel och pannkaka 🙂 Gu va roligt. Hoppas han är i bra form, så han kan köra på en gång. Heja Löven

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 20:28
  Permalänk

  Åsså Kimmen ! Då blir det ju mycket roligare att se Löven!

  Svar
  • 15 februari, 2018 kl. 20:48
   Permalänk

   Han har garanterat satt sin sista potatis i björklöven.

   Svar
  • 15 februari, 2018 kl. 21:26
   Permalänk

   Nej. Inte om du menar Kim Karlsson. Snygga mål och stort hjärta, men han drar inte jämnt med tränarna och då är det bättre att han får vara någon annanstans.

   Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 21:04
  Permalänk

  Jaaaaaaaa
  In med Hörtjubajs oxå så blir det extra kul

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 21:14
  Permalänk

  Gillade Trot när han var här, passningsgeni, rightare, artist… MEN, knappast en hårt jobbande Fagervallare. Undrar om han kommer att likt Sasja, ligga och lura på offensiva blå i BP, och bara vänta på en rensning? Kommer han att köra in i kaklet och backchecka som en rabiessmittad? Hur som helst kul, men blev det vad Löven behöver just nu? Time will tell…

  Svar
 • 15 februari, 2018 kl. 21:48
  Permalänk

  16 mål sammanlagt förra säsongen i Finland . Så nog kan han göra mål även om han inte gjorde så många i löven . Bättre lycka me målskyttet nu !
  Grym blick för spelet o magiska händer .. räcker låååångt för mig !
  Välkommen Trotter ??

  Svar
 • 16 februari, 2018 kl. 10:35
  Permalänk

  Fantastiskt !! Det här är ju en riktig artist. Äntligen nån som kan lägga en passning på bladet och kan göra sina medspelare bättre. Man minns ju hur grymt bra Trotter var på att lägga geniala passningar till andra löv, som tyvärr inte förvaltade passningen på bästa sätt. Vad jag minns så var han framför allt en assistkung, som ibland hellre passade istället för att göra mål själv. Välkommen tillbaka, Brock. Du är efterlängtad !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: