-Tror vi kommer ligga på den övre halvan!

Vår nya center från Örebro Fredric Andersson fick några frågor om den kommande säsongen av hockeyallsvenskan.se där han bland annat fick frågan hur han tro den kommande säsongen kommer att gå.

Kim Karlsson är en kille att hålla ögonen på enligt nyförvärvet Fredric Andersson.

– Det kommer gå bra, jag tror vi kommer ligga på den övre halvan. Alltså, det tror nog de flesta men jag tror verkligen på det, betonar Fredric. han fick även frågan om vem man bör hålla ögonen på i vinter. – Man ska hålla ett extra öga på Kim Karlsson som har fått en nytändning, fortsätter han. laget kommer ju att träna tillsammans som lag fram till veckan efter midsommar och sedan är det egen träning som gäller och Fredric utvecklar. – Det är fyra veckor egen träning innan vi samlas i början av augusti igen. Vi kommer att få ett schema av vår fystränare Stefan Öhman för den egna träningen så det är bara att hålla igång.

Just nämnde Öhman fick frågan på Twitter från MrMadhawk om hockeylag verkligen kör coopertest nuförtiden där Öhman svarade lika klokt och rakt som vi är van att höra honom. -Finns alltid förståsigpåare som ifrågasätter vilka tester lagen kör och tycker: Bra resultat=löper dom bara!? Dåligt resultat=lata spelare. Många tror att bara man har det senaste upplägget inom träning så kommer dom i bra form, men sen glömmer dom att dom måste träna också.

Hemsidan hade ju en intervju med tidigare nämnde Kim Karlsson som var vassast på just Coopertestet och den hör du HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: