12 thoughts on “-Tror det är svårt för Jakobsson

 • 21 januari, 2016 kl. 22:41
  Permalänk

  Perra kan ta och kolla repriserna.
  Robin Jacobsson är inte välkommen till Umeå mer.

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 22:42
  Permalänk

  Psykfall!! Perra dra åt helvete.
  Jakobsson är väl redan där hoppas jag.

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 22:49
  Permalänk

  Perra ditt äckel dra åt helvete! Ett våda skott träffar alltid något, Jakobsson.

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 22:53
  Permalänk

  Kung av Tommy o visa nått nån gång !!! Riktigt bra där !
  O Perra pratar ju som om han hade käften full me gröt el nått ! Desutom verkar han tänka som om han hade hela skallen full av gröt !

  Idiot gå o sälj en jävla gatsten din sopa

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 22:54
  Permalänk

  Jag har alltid tyck att Perra varit en sympatisk person men nu har jag helt ändrat åsikt. Så jävla patetiskt att stå och försvara sin spelare efter en sådan tackling och dessutom säger han att han sett reprisen, vad än Tommy skrek till Jacobsson och Leksands båset så var det befogat. Hockeyn måste ta tag i dessa fula tacklingar det är bara att hoppas att lotterinämnden utdömer en låååååång avstängning till Robin Jacobsson, om jag minns rätt så har han en historik med fult spel.

  Svar
  • 21 januari, 2016 kl. 22:55
   Permalänk

   Glömde att ge Tommy cred för att han står upp för sin spelare och sina åsikter.

   Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 23:02
  Permalänk

  Cred till TJ som säger vad han tycker till jubelåsnan Perra J! Nu är det bara att hoppas att Kimpa är kry snart, han har varit bäst i laget länge…

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 23:20
  Permalänk

  Bra där Tommy! Robin Jacobsson ska inte spela mer i år!

  Tag hand om dig Kim!!

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 23:31
  Permalänk

  Tommy Jonson vinner min respekt ikväll. Detta är en herre som jag har haft ytterst svårt för vilket de flesta vet. Jag tycker att han är mjäkig, försiktig och alldeles för tyst i lägen där han behöver säga ifrån ordentligt.
  Ikväll satt jag i T3 center och såg nog bland den fulaste tacklingen jag sett på många år utdelas av en återfallsförbrytare. Robin Jacobsson har en förmåga att göra liknande saker mot samma typ av spelare, år efter år.
  Detta avskum till spelare bör få en lång avstängning, enligt mig resten av säsongen. Detta inte bara p g a tacklingen mot Kim, utan för att det är ett återkommande mönster av en otroligt feg spelare på över 190cm och 100 kg.
  Jag blir så fruktansvärt trött och förbannad på dessa individer som beter sig som galningar ute på isen. Ska det krävas en förlamning, eller ett dödsfall innan ishockeyförbundet agerar mot dessa personer? Jag vet inte, men detta är inte okej. Det är inte okej överhuvudtaget att gå in i en sådan tackling av en professionell ishockeyspelare. Det är inte okej att samma människa återkommande utför precis samma situationer gång på gång. Nej, resten av säsongen ska han bort, och en stor böteslapp bör delas ut.
  Och det är vid denna händelse som min respekt för TJ uppstår. Jag ser en annars tystlåten och mjäkig coach stå och skrika okvädesord mot Leksands bänk, helt tokig. Han är
  Upprörd och skriker ut sina känslor, som jag har efterfrågat hela säsongen.
  På presskonferensen efter matchen står han upp för sig själv, men framför allt för Björklöven och Kim. Han tycker inte att han har sagt något fel, och att Robin Jacobsson förtjänade varenda ord han sade. Och jag håller med honom. Tommy, jag är imponerad. Även om jag inte hade förväntat mig någon annan reaktion på situationen från någon annan så är jag imponerad. Stå kvar vid din åsikt, stå fast vid den och driv den vidare. Använd den ilska och de känslorna till att förändra och förbättra.

  Det är tråkigt, att det ska till
  En sådan hemsk händelse för att man ska märka av en förändring hos coachen, men nu är det som det är.
  Nu har du min respekt, och jag är villig att ge dig en chans till. Du får en chans att ändra hela min uppfattning om dig.
  Jag hoppas att Kim mår bra efter omständigheterna, och åter är på is snart.

  Otroligt tråkig händelse, och jag hoppas att detta granskas noga.

  För att frångå denna händelse så vill jag också lägga till en sak till.
  Nu får det fan vara nog med Pierre Schillken och Lyth på Björklövens matcher!
  Det gör ont i både själ och hjärta att se dessa två totalt inkompetenta människor döma ishockey.
  Fruktansvärt bedrövlig insats av en fruktansvärt bedrövlig domare. Helt inkompetent att utföra sitt jobb.
  Upprörd, var ordet. Det är det jag känner nu, av flera anledningar.

  Svar
 • 21 januari, 2016 kl. 23:52
  Permalänk

  Jag såg att en tidning i dalarna tyckte att det var en tuff tackling som ”tog olyckligt”. Say what? Detta var ingen tuff tackling som tog olyckligt. Det var en ful tackling, och en normalt funtad hockeyspelare vet att risken är väldigt stor att motståndaren blir allvarligt skadad. Antingen så vet Jacobsson detta men struntar i det. Eller så fattar han inte risken med denna tackling. Oavsett om han fattar eller inte, så är ju människan en fara på isen. Man blir arg alltså.

  Svar
 • 22 januari, 2016 kl. 11:06
  Permalänk

  Så jävla svagt uttalande av Perra. Rent skitsnack alltihop! Jag tycker det är otroligt start av Jonsson att hålla sig lugn under presskonferensen, själv bubblar jag fortfarande.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: