-Tror att jag har mer att ge!

Han inledde med att få folk att vilja ändra böjelsen till Het, Hetare, Hetta, men sen har det gått lite tyngre. Hur tänker Fredrik Hetta om sin sex långa matchers poängtorka, vem ser het ut just nu och om även han har någon skavank?

Du inledde starkt med fyra poäng på de tre inledande omgångarna, men sen har du gått poänglös från de sex senaste matcherna. Någonting man tänker på eller är det är det bara lagets totala insats som gäller? -Det viktigaste är såklart att det går bra för laget och så länge vi vinner så är jag nöjd. Men jag är ju en offensiv spelare så självklart vill jag bidra framåt.

Kan du känna att du blivit mer påpassat efter exempelvis dina härliga PP mål? Det känns lite som att du har mindre ytor att operera på nu än i början? Rätt eller fel? -Nä, det är väl inget som jag lagt märke till i alla fall.

Känns det som att du kommit in i den allsvenska kostymen eller krävs det än fler matcher för att verkligen känna av vilken typ av hockey som spelas på den här nivån? -Det är ju lite annat än mot div 1 men det har känts ganska bra samtidigt som jag tror att jag har mer att ge.

21325958323_a030734622_b

Får vi se Fredrik Hettas laserskott i powerplay i eftermiddag? Foto:AXELLÖF

Nu väntar Mora. Vad kan vi förvänta oss av den matchen? -Vet inte så mycket om Mora men från vår sida ska vi försöka fortsätta som vi gjort dom två senaste matcherna och vara intensiva och åka mycket skridskor.

Det verkar vara en del skavanker i laget just nu med sjukdomar och småskador. Hur känns det i kroppen för din del? Inga skavanker? -Kroppen känns bra, men har haft lite strul med min höft, men inget jag känner av nu.

Någon i laget som känns extra het? -Kim Karlsson har sett bra ut.

Hur slutar matchen? 4-1 till oss!

One thought on “-Tror att jag har mer att ge!

  • 10 oktober, 2015 kl. 12:02
    Permalänk

    Hetta har ju ett grymt direktskott som han använde i början. Sedan har han börjat med att lägga pucken tillrätta så han kommer för sent till avslut. Tro på dig själv Fredrik Hetta, du har ju ett oerhört bra direktskott – så använd dig av det !!!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: