Troja & Tingsryd!

Frågan var ställd och tidigare i kväll fick vi svaret, tyvärr så klarade sig Skitsvall på målrepet. Nu kanske de ska tacka Mora som räknar så kasst som de nu gör.. too many med 3:24 kvar, känns inget vidare. Däremot hatten af för coach Djoos som plockar Sandberg och kör med 6-4 med 3.24 kvar. Först kvittering och sedan ut med Sandberg igen för att säkra kontraktet genom Lindholms kasse med blott 55 sek kvar. Jag kan tro att pulsen var hög i såväl bås som kring Sundsvall i allmänhet.

Nåja, nu vet vi i alla fall att det blir IF Troja/Ljungby och Jocke Fagerwalls Tingsryd AIF, bra så!

0 thoughts on “Troja & Tingsryd!

 • 3 mars, 2011 kl. 06:49
  Permalänk

  Vilken grym kväll den igår, när man gett upp hoppet blinkar helt plötsligt 3-4 upp och man vrålar i högan sky över det fixade kontraktet!!

  Lycka till i kvalet nu då löven! Var och kollade på er mot Hudik hockey och i den matchen var det iaf jämnt. Men se upp för hästarna för dom verkar vara grymma även i år!

  Lycka till!!

  Svar
 • 3 mars, 2011 kl. 07:32
  Permalänk

  Svar till Sundsvall hockey-killen (2011-03-03 06:49)
  Tack så mycket Sundsvall hockey-killen.. Jorå, hästarna blir nog tuffa. Men först är det Nybro som väntar, en match och ett byte i taget nu va? Er hade VI gärna mött i en eventuell kvalserie.. hmhm.. men grattis till kontraktet då!

  Svar
 • 3 mars, 2011 kl. 09:05
  Permalänk

  Tack för det! Ja jag tvivlar nu inte en sekund på att ni ville mött oss i kvalserien! 🙂 Men jag säger som jag sa i våras/somras det ÄR inte och kan aldrig vara Sundsvalls fel att er klubb dribblat hit och dit med pengar och hamnat där ni gjorde. Att Sundsvall överklagade skulle säkerligen även ni gjort, det handlar om överlevnad för sig själv givetvis!

  Ett byte i taget är en tråkig klyscha men nog ack så sann. Typ vinna varje byta kan väl vara en måttstock av nåt slag att sikta på!

  Lycka till igen då!

  Svar
 • 3 mars, 2011 kl. 15:28
  Permalänk

  ja det var ju en jävla tur för hockeyn i norrland att vi just nu har ett lag härifrån i AS. Håller tummarna för att vi får ett till men kommer bli jävligt svårt

  Svar
 • 3 mars, 2011 kl. 22:39
  Permalänk

  Svar till Norrhockey (2011-03-03 15:28)
  Mhm.. så klart bra för norrhockeyn Norrhockey.. men efter allt som hänt hade vi mer än gärna fått möta Sundsvall om en plats. Jag håller helt klart med om ett eventuellt avancemang, det blir jävligt svårt..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: