-Trodde självklart på straff

Igår trodde vi alla att vi skulle få en straff med oss i förlängningen och det trodde även huvudpersonen Brock Trotter.

-Ja, jag trodde självklart på straff. Det var väl ett ganska solklart läge? berättar han för bloggen. Att bli arg eller försöka påverka domaren var inte aktuellt. -Nä, det finns ju inget man kan göra för att få dom att ändra sig. Det var bara att börja fokusera så att göra mål på det numerära överläget i stället. Visst hade jag velat ha en straff, men som sagt vi fick försöka att avgöra på utvisningen istället.

23749243996_2f401bc8a5_b

Brock Trotter letar tryggheten i skottet. Sen kommer l och de fler än ett, berättar han för bloggen. Foto:AXELLÖF

Tyvärr vet vi ju hur det slutade. När det kommer på tal om att han i många lägen är väl generös med passningar och kanske borde bli lite mer egoistisk förklarar Brock ofta söker det där extra passet och att han självklart borde ta mer skott och skickar en hälsning. -När jag väl gör mål brukar det bli fler än ett. Gäller bara att hitta tryggheten i mitt skott. Samtidigt tycker jag att jag hittar bra offensiva ytor som skapar många mål för lagkamrater, men visst borde jag ibland kunna skjuta mer, fortsätter han. Här gör vi en deal med Brock. han inleder med att hänga några mål. Sen får han fler spelare på sig att assisten till de övriga bli än lättare. ett vinnande koncept helt enkelt. -Låter som en lysande plan, avslutar han.

***

Igår ringde man på vårt första mål och det berodde helt enkelt på att pucken gick via William Quist som ju också krediterades för målet.-Ja, -Kimpan sköt å jag styrde in den med skridskon, berättar Wille för bloggen. Då var det lagt åt handlingarna. Önskar att domarna likt SHL och NHL kunde få ha en mick där de förklarar sådana där beslut. Så slipper man liksom fundera mer på det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: