– Trikåerna hade jag nog fixat!

I går var det förförra tränaren Tommy Jonsson som intervjuades av hockeysverige.se och i dag ett klipp med vår f.d. headcoach Markus Åkerblom signerat ÖIK-TV.

Spana in detta klipp (länk) där han bland mycket annat berättar om dels uppbrottet från ÖIK när jobberbjudandet från Arbetsförmedlingen kom om att bli konståknings-tränare i Castor apropå det här med trikåer och skridskor med taggar. De pratade även om hur hans tankar gick när erbjudandet om att träna Löven tillsammans med TJ kom.

Det blev så klart även del frågor kring det här med entledigandet efter Pantern-matchen och på frågan om nytt jobb menade Markus att han just nu slickar såren men att det inte går nöd på honom just nu iaf då han står på kontrakt fram till sista april.

Han hann så klart även med att hylla publiken som enligt Åkerblom i de bästa stunder är en av Sveriges bästa, där MODO-matchen var ett fint minne. Även om han samtidigt menade att engagemanget och missnöjet samtidigt snabbt kan ta sig uttryck när det går emot.

Det kändes ändå som en rätt avslappnad Markus även om han medgav att de åtta månader en säsong pågår är rätt påfrestande och att han emellanåt funderat på ifall det är hockey han borde hålla på med, det var dock bl.a. mötet med MODO han återkom till eller de tillfällen man vänt en negativ trend och tillsammans hittat ett sätt att vinna igen som gjorde att han ändå ville fortsätta.

Dina reflektioner och tankar efter klippet? Fältet som vanligt fritt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: