Trevlig gröngul sommar!

Bloggen som gått på rejäl sparlåga under juli och ev. kommer göra det delar av augusti vill redan nu passa på att önska er alla en trevlig fortsatt sommar. Se nu till att ladda de berömda batterierna som vi tänkt göra så tar vi alla nya tag i augusti och i vart fall under september när det drar i gång på allvar! Inte sant?

Med det inte sagt att vi aldrig kommer skriva nåt endaste inlägg eller rapportera om något särskilt som kommer hända under sommaren eller i semestertider, men det känns ändå i denna ljumma silly season som det nu verkligen är läge att luta sig lite skönt tillbaka i brasse-stolen på verandan eller kanske ta en uppfriskande tur till stranden.

* * *
Sedan fortsätter vi alltjämt pusha för den gröngula Supporterspelaren 2017/18 – Tillsammans spetsar vi Fagervalls armé, vi sponsrar skägg med god plösföring.

Och även då att uppdatera hur insamlingen går. Länk till inlägget och klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen.

Se därför även initiativet till ett V75-system på Umåker, de signerade fotona på #6 Kim Karlsson, #7 David Lindquist och nu senast i går på #35 Adam Werner (förövrigt finfina 1 555 kr) som gått på Tradera bara som början på vårt eget bidrag till insamlingen.

Mer lär garanterat komma när vi trummar i gång igen. Men nu tjöör vi vidare och sätter alla in ytterligare en slant till insamlingen, inte sant?

– Jobba, jobba.. jooobah!

One thought on “Trevlig gröngul sommar!

  • 17 juli, 2017 kl. 22:10
    Permalänk

    Tack för ert engagemang och för era välskrivna och intressanta bloggar! Trevlig sommar, Vi ses till hösten!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: