Trevlig gröngul (mid)sommar!

Visserligen fattas fortfarande några pjäser i vårt lag inför kommande säsong, men i dag läge att önska eder alla något helt annat.

Dagen till ära vill vi så klart tacka er trogna läsare för att ni väljer att fortsätta följa oss och sajten Löven4Ever, utan er vore vi inget. Vi vill även passa på att önska er alla en riktigt glad och trevlig sommar.

Med detta inlägg kommer nu verkligen sajten framöver även att stämpla ut och gå lite mer stand by. Det har varit en lång säsong för oss alla, men nu kommer en nödvändig period eller en tid när det blir viktigt att hitta rätt prioriteringar och främst ta hand om nära och kära som alltid tyvärr kommer i kläm under säsongen. Gäller även att ladda de berömda batterierna. Innan vi stämplar ut för lite ledighet kommer vi så klart att se till att alla ni som vunnit priser i olika tävlingar kommer få sina priser och så. Här får vi dock vara ärliga och uppriktiga och säga att den pågående pandemin har fördröjt den processen, vi har tyvärr inte fått priserna i den tid som vi normalt brukar få. Men vi kommer ta kontakt med er som har priser innestående så att ni får veta vad som gäller och vad som kommer att ske. Inte omöjligt det kommer några korta uppdateringar kring ev. förvärv eller om #44 Olle Liss etc. skulle krita på för en förlängning.

Men vad är förresten just ditt bästa midsommar-tips, vad måste stå på bordet eller vilken lek kan man definitivt inte hoppa över?

Fältet som vanligt rätt fritt, men återigen glad och trevlig (mid)sommar på er alla gröngula!

Vem vill börja och ta kommandot i kommentatorsfältet..?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Trevlig gröngul (mid)sommar!

 • 25 juni, 2021 kl. 11:49
  Permalänk

  Trevlig midsommar på er!!

  Svar
 • 25 juni, 2021 kl. 13:04
  Permalänk

  Sköt med en suporterspelare 600000 ska samlas in till den 30/6. Glad midsommar på er alla Gröngula ute i världen

  Svar
 • 25 juni, 2021 kl. 16:42
  Permalänk

  Får önska er en trevlig midsommar också!!

  Svar
 • 25 juni, 2021 kl. 22:44
  Permalänk

  Ha en underbar midsommar alla goa lövenvänner!

  Svar
 • 26 juni, 2021 kl. 15:11
  Permalänk

  Från skogen norr om Baecelona, till er alla, have a wunderbar midsommar!!! 😁😁🤡🥰

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: