Tre backar till får lämna

Att Björklöven haft problem på backsidan denna säsong är inget hemlighet och nu får det konsekvenser. Enligt uppgifter till bloggen så får tre backar till lämna, förutom redan omskrivne Kalle Ekelund.

Megazone

24592665503_7d6be19f7b_b

#86 Tommy Wargh är en av de backar som enligt uppgift inte får förnyat förtroende i Björklöven. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Enligt uppgift till bloggen är det trion Tommy Wargh, Rasmus Edström och Emil Wikström som inte erbjuds nya kontrakt till den kommande säsongen.

Wikström kom ju som en tuffing under säsongen från Piteå och sköter det spelet bra i ett spel i lågt tempo. När tempot stegras hinner han tyvärr inte med och har inte heller klubbtekniken för hockeyallsvenskt spel. Wargh är enormt skadebenägen och utöver det så har han inte alls visat varför han under karriären spelat i både SHL som KHL. Inte heller Edström som länge sagts vara en talang i paritet med Adam Larsson, har inte alls klivit fram på hockeyallsvensk nivå. Hans kvalitéer ska ju ligga i det offensiva spelet, men har på 71 matcher i Björklöven 3 mål och 6 assist på sitt CV.

Helt riktiga beslut av Björklöven att söka efter ersättare för dessa tre.

Megazone

13 thoughts on “Tre backar till får lämna

 • 1 mars, 2016 kl. 13:18
  Permalänk

  Mycket bra!!
  Hoppas nu tränarna ochså får gå i dagarna!!

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 13:41
  Permalänk

  Hoppas det finns några bra spelare övers till löven

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 13:47
  Permalänk

  Så alla backar utom Stefan A får lämna..om man utgår ifrån att lånen återvänder.
  Blir till att finkamma marknaden!

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 14:27
  Permalänk

  Tråkigt när spelare lämnar men håller man inte måttet så får det bli så.
  Hoppas att dom nya tränarna får vara med i lagbygget,även när spelare ratas.
  Om det nu blir nya tränare ska tilläggas..

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 14:35
  Permalänk

  Bra. Nu väntar jag bara på tränarnas avgång.

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 14:42
  Permalänk

  Dalle kan säkert jättemycket hockey men kan han tänka logiskt?

  Om vi ser i säsongen i backspegeln, så hur många presterade bättre än förra året?
  Nästan samtliga har blivit sämre, är det mest troligt att alla har blivit sämre av sig själv eller något annat som gjorde dem dåliga?

  Vi vet ju att många är kvalitetsspelare i grunden. Eftersom det är backar det pratas om här: Wargh är ju en i grunden duktig back, är det inte värt att ge honom ett kortare kontrakt till vettigt peng och ge honom en ny chans? Kommer Dalle hitta något bättre eller blir det ett nytt Piteåkap? Wargh och flickvännen som dessutom trivs med i Umeå måste ju vara lättare att få för en vettig slant än en ny spelare som ska rycka upp bopålarna.

  Om man bortser från statistiken från Björklöven så kan jag garantera att en sådan spelare tar Dalle 7 dagar i veckan osett. Kolla bara Banwell, är det så han ska ha det?
  Som jag ser det var det absoluta botten av Wargh hockey vi såg i år.

  Slarva inte bort bra spelare på grund av inkompetents, nu insåg jag hur dumt det lät, det är ju precis det man gör om man är inkompetent.

  Ni på Bloggen vet ju vilken brist det är på bra backar på marknaden?

  Så fine om han dumpar spelare men kommer det in sämre är det katastrof och frågan är ju om dom är lika överlägsna på div1-nivå när det vankas negativt kval. För den som inte minns så var Wargh en av anledningarna till att Björklöven blev kvar i HA sist det begav sig.

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 15:20
  Permalänk

  Kollade statistiken för Wargh 4+7på 49 matcher. Inte så dåligt med tanke på TJ bara spelade en back i PP och det var inte Wargh. Och med tanke på hur det gått för laget i övrigt. 5+7 hade han på dessa 9 kvalmatcher när Löven spelade tillbaka sig till HA.

  Kan inte låta bli att kommentera baklängesmålen i PP och i 6-mot-5 hur många blev det, närmare 20 stycken?
  Och nu ska Dalle sparka nästan alla utan kontrakt och några med kontrakt?

  Lycka till, säger jag.
  Blir bråda dagar för Fagerwall.
  Frågan blir ju om han kan eller ens vill fånga den fallande kniven?

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 17:54
  Permalänk

  Varför har Stefan Andersson fått kontrakt? Fin teknik och säkert en bra kille för laget i omklädningsrummet men han är en katastrof sett till tempo och defensiven. Hoppas han endast får spela pp nästa säsong.

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 18:31
  Permalänk

  Stefan A ska inte få nytt kontrakt för han var sämst av alla backar i årets Löven. Stefan har haft sin tid och gjort det bra tidigare. Nu gäller det att satsa på unga spelare som är rörliga och moderna. Hur kan man ens tänka tanken att förlänga med Stefan, som div 1 spelarna gör åttor runt, och utan att ljuga så är han en av de absolut skridsko svagaste spelarna i hela HA. I

  Svar
 • 1 mars, 2016 kl. 19:14
  Permalänk

  Wargh håller jag inte med om att han borde få gå. Visst skador Hmmm som han blir manglad på försäsongen och under densamma. Inga dåliga smällar han tog. Verkar gott virke i han och tror han skulle vara en bra erfaren och ekonomiskt bra spelare. Skadefri håller han bra klass liksom allas våran Quist som set varit väldigt tyst om ryktesvägen ska Kim tappa sin vapendragare?

  Svar
 • 3 mars, 2016 kl. 15:01
  Permalänk

  Wargh skulle jag överväga att behålla. Han har åtminstone i sina bästa stunder visat något under sin tid i Björklöven. Warghs vara eller icke vara tycker jag hänger på kostnad och vad som finns tillgängligt.
  Behåller hellre Wargh än Stefan A som gått ner sig kraftigt i år. Visst Stefan har absolut lidit av vårat spelsystem samt brist av fysiska backar men Stefan har ju (om möjligt) blivit ännu långsammare och jag tror inte det går fortare nästa år. Oavsett tränare och spelsystem tror jag inte Stefan hänger med ett år till och behåller hellre Wargh som åtminstone är duktig på rören

  Svar
 • 3 mars, 2016 kl. 16:20
  Permalänk

  Ska vi tolka dagens besked som att Edström blir kvar? Eller åtminstone att man har ett intresse av att behålla honom? Om inte så borde väl Löven ha nämnt även honom, nu när man går ut med att Wargh och Ekelund ryker. Jag skulle personligen hellre ha behållit Wargh än Edström.

  Svar
 • 3 mars, 2016 kl. 17:49
  Permalänk

  Tommy Wargh är ju värsta glasliraren.Blir skadad för ingenting!!
  SKEPPA!!!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: