Transferfönstret stängt!

Klockan är slagen 00:00 och numer är transferfönstret stängt för denna säsong,

Vad som ev. hänt alldeles på slutet svårt att sia kring, men det som är skönt är att fr.o.m. i morgon tisdag vet alla killar vad som gäller framöver och då är det slut på snacket om att ”truppen är ett levande dokument”. Vi kunde i kväll addera #38 Sebastian Manberg och han är dels bekant med laget och systemet, stör inte heller hierarkin i gruppen. Det var en både rätt väntad och sund värvning sett till att bredda truppen.

Jag tror absolut inte att det är hela anledningen (levande dokument etc.) kring att säsongen hittills sett ut som den gjort, men det går ändå inte att komma ifrån en betydligt större turbulens denna säsong när vi ex.vis inledde med inlånade Grundström/Steen som vi mest troligt inte skulle få behålla och därtill skadebekymmer på vissa spelare, nyförvärv och redan kontrakterade som inte levererat som väntat etc.

Men framöver finns inte den aspekten eller förklaringen att ta till, nu gäller det för alla spelare och ledare i och runt laget och se sig själva i spegeln och hädanefter hänsynslöst göra allt för märket på bröstet för att målet om SHL ska kunna bli möjligt. Truppen innehåller så otroligt mycket rutin, skills, talang och hittills har vi tyvärr bara stundtals kunna skönja kvalitén i laget. Vi har inte på långa vägar sett vad detta lag är kapabelt till i sina bästa stunder.

Men nu ser vi framåt och uppåt, på onsdag väntar Västerås IK som nästa utmaning.

HÄR har ni kunnat följa det senaste gällande HockeyAllsvenskan denna dag.

Kommentarer, ankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Transferfönstret stängt!

 • 16 februari, 2021 kl. 11:58
  Permalänk

  Håller helt med! Löven har ett elitserielag på pappret! Får Wallson ihop laget å får alla spelare att leverera….då går vi upp.!!

  Svar
 • 16 februari, 2021 kl. 17:55
  Permalänk

  Ska jag hämta halsduken jag vann på kansliet?????

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: