Tränings- och matchlägret i Östersund

Vi har tidigare skrivit (länk) om att Mittmedia kommer webbsända matcherna från Östersund i helgen. När laget åkte ned i dag blev det utan lagkaptenen #74 Stefan Öhman som skadade sig lätt på träningen i går vid en kollision med nyförvärvet #20 Mattias Granlund.

23918077093_f234a22db2_bMarcus Åkerblom får återvända och möta sin gamla klubb Östersund på lördag. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Utöver de planerade matcherna kommer Löven att träna ett fyspass och dubbelt på is i morgon torsdag och kommer även att hinna med ett pass på fredag förmiddag innan matchen mot Timrå IK på kvällen.

Då Östersunds-lägret är ett bra tillfälle att svetsa samman laget med de 13 nyförvärven lite extra kollade jag med sportchef Daniel Johansson ifall de har några särskilda aktiviteter planerade för att jobba lite extra med gruppen och alla nya? – Inga övriga aktiviteter är inplanerade. Vi har redan ett späckat schema med fys och dubbla isträningar under torsdagen. Förmiddagsträning och match fredag samt match lördag. Vi kommer att vara borta i ett par dagar och bara genom att åka buss, sova borta gör att vi svetsar samman gruppen ytterligare.

Jag kollade även med Dalle vad han hoppas få se i dessa matcher?

– Jag hoppas att vi får se samma engagemang och arbetsinsats som i den senaste matchen mot Skellefteå AIK. Även att vi fortsätter att jobba i Björklövens spelsystem och dom riktlinjer vi har kommit överens om att följa.

Utöver kapten #74 Stefan Öhman som stannar hemma åkte man ned med full trupp, dvs. båda målvakterna, åtta backar där junioren Samuel Lundberg följer med som 8:e back och då totalt 13 forwards. Och apropå den där åttonde backen kollade jag så klart även detta och även bl.a. signeringen av #20 Granlund med sportchef Johansson och i dessa avseenden kommer en intervju i morgon torsdag.

Här har ni återigen tiderna som gäller för Lövens matcher:

Fredag, 19 augusti:
Timrå IK–IF Björklöven, kl. 18.00

Lördag, 20 augusti:
Östersunds IK–IF Björklöven, kl. 13.00

One thought on “Tränings- och matchlägret i Östersund

  • 18 augusti, 2016 kl. 07:29
    Permalänk

    Blir att bänka sig framför dataskärmen på fredag, härligt att de sänder matchen!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: