Tragiskt!!

Dagen efter segern mot serieledande Lakers vill man inte mötas av detta på vk.se. Jag kanske är alltför naiv och blåögd, men inte i helvette är det väl någon som säger sig vara Lövare som ger sig på motståndarklackens buss? Bloggen hoppas verkligen att den eller de som vet något lämnar infon till polisen så att de skyldiga kan klämmas åt och få sitt straff.

0 thoughts on “Tragiskt!!

 • 15 november, 2009 kl. 14:43
  Permalänk

  Det är ju inget som säger att det är Lövenfans som gjort det. Kan ju lika gärna vara ett ungdomsgäng som hängde runt i området. Eller en SkellefteåAIKfan som var sur.

  Svar
 • 15 november, 2009 kl. 16:16
  Permalänk

  Svar till Anders Lindgren (2009-11-15 14:43)
  Vem det än var så är det så jäkla idiotiskt,omoget och fullständigt onödigt eftersom det kopplas ihop med Löven. Tragiskt är ordet.

  Svar
 • 15 november, 2009 kl. 16:21
  Permalänk

  Svar till Anders Lindgren (2009-11-15 14:43)
  Klart man hoppas att det är inte Lövenfans som gjort det. Oavsett så ger det knappast bra PR för Löven, många av de som läser nyheten och kommenterar sattyget gör ju ändå den kopplingen. Sedan vill vi ju att motståndarnas fans ska vilja komma hit när deras lag gästar. Då kan de ju inte riskera att bussen eller liknande ska vandaliseras.

  Tyvärr speglar väl bara illdådet vårt samhälle i dag. Respekten för vad som är mitt och ditt är som bortblåst och tyvärr känns det som att många inte bryr sig något om sina medmänniskor heller.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: