Träben X 2

micke2_643690bInledningsvis.. Jag har haft ett antal träslöjdslärare genom åren, men igen av dessa skulle kunna ha gjort en lika uselt träben som det Micke Nilssons spelare med kväll… fy satan vad illa berörd man blir, när landslaget länge haft svårt att bemanna platsen som ytterback. Faktiskt bedrövligt att man kan bli uttagen som landslagsspelare som mittfältare, blir placerad som ytterback pga av skador och bli kvar där utan att någon gång behöva bevisa att man håller måttet. Idag kom det ulitmata straffet! Återkommer till detta. Först…

Viktigaste matchen i mannaminne. Straff! Tre morske män män gör upp i en snabb tuppfäkning om vem som ska slå straffen. Zlatan-Henke-Kim? Kim vinner? Hur i h-e det gick till? Ligger jag fortfarande i min fosterställing och försöker komma fram till detta. En straff i semaforhöjd har ju alla unga fotbollsspelare utbildats i att det är den ultimata usla straffen i manna minne, men när Sveriges fotbollselit genom alla tider har en snabbkonferens blir resultatet inte bättre. Finns det en logik i att varken Henke eller Zlatan ger sken av att vara raketforskare?

Att vi sedan får ta del av MesMickes tafatta träben bjuds vi liksom in i en kväll i en orgie i gravöl. Sammanfattning: Inställd fest, Missad straff,Micketräben… Hur usel han en lördag bli egentligen?

Frugan tyckte jag var orättvis när jag kallade Kim Kuk-kim men jag vet inte riktigt….. KUK-KIM!!!

Frugan tyckte även att jag var orättvid mot Mes-Micke, ett felpassning kan väl alla slå… förbannade skitjävlaasmesmicke!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: