Torsk mot MODO

Lite surt att inte få följa upp den smått historiska segern nere i Himmelstalundshallen i fredags med en andra raka i ett typ av ”derby”. Lite märkligt med ett spelschema där gästande MODO spelade match så sent som i går och vi ”vilat” sedan i fredags, fast nu ser ju schemat ut som CMore vill och även klubbarna godkänt.

loven_modo

Fast nu det gäller så klart att börja fortsätta plocka poäng och gärna i övermorgon i Nobelhallen då BIK Karlskoga lär ta emot med varma servetter.

Våra mål i kväll från i tur och ordning, #24 Hage, #74 Öhman samt backen #12 Pavel.

Sedan får vi så klart först gratulera vinnaren Signe om hade tippat på just Hage som Lövens första målskytt. Signe var inte ensam om att tippa på honom men var närmast på tiden 27:15 min.

Vi kom till sist till spel enligt följande då vi numer har en rätt lång lista över indisponibla..#4 Emmerdahl, #6 Karlsson, #14 Murphy, #18 Ottosson samt sjuke #91 Joakim Högberg.

Målvakter:

#50 Niklas Lundström (#35 Adam Werner)

1:a

#16 Lukas Ekeståhl-Jonsson – #32 Simon Fredriksson

#10 Jesper Thörnberg – #74 Stefan Öhman – #28 Lucas Sandström

2:a

#57 Stefan Andersson – #51 Christian Bull

#29 Isak Stenlund-Ädelgran – #24 Tobias Hage – #21 Fredrik Hetta

3:e

#12 Niklas Pavel – #37 Jacob Andersson

#33 Marcus Jonsson – #7 David Lindquist – #20 Mattias Granlund

4:e

#42 Emil Wikström

#22 Nicklas Johansson – #41 Andreas Vikström – #26 Linus Boström

Special teams?

Vårt PP 0% (7:35 min) och BP 50% så även om det bara blev en påse i BP hursom rätt avgörande. Här viktigt att höja oss i båda formerna när vi har förtvivlat svårt att skapa klara lägen i spel 5-5.

En väldigt jämn match sett till tekningar, blockade skott och tacklingar och även om skotten var rätt jämna var känslan att MODO så mycket lättare kom till klara och rens avslut.

Mest istid?

 1. #16 LEJ, 23:46 min
 2. #57 Andersson, 21:29 min
 3. #32 Fredriksson, 20:12 min

Bloggens tre nycklar inför kvällens match?

 • Komma ut starkt, visa energi och tända hela T3 Center!
 • Sett till gästernas special teams, viktigt med discplin och effektivitet vid våra PP!
 • En fågel gör ingen sommar, skulle vara skönt med även ett trendbrott hemma i T3 Center.

..och hur gick det?

Njae, kändes som MODO kom ut större och starkare. Hygglig disciplin även om vi inte lyckades i vårt PP.

Sedan då ständigt denne Schillken, nästan så man måste börja kolla upp i förväg vem som ska döma. Och han borde väl inte få döma i vare sig ligan eller i T3 Center med tanke på förra säsongens avstängning.

Spontant om matchen..

Folkligt och festligt med lapp på luckan, i kväll 5400. Hade för mig 5450 var fullt tidigare, spelar mindre roll. Ett betydligt piggare MODO än vad jag hoppats och trott på. De kändes också matchen igenom större, starkare och även rent skickligare. Effekt PP och nyttjade brutalt effektivt sina lägen.

Absolut att vi jobbar och sliter, men vi är mycket i hörnen och när vi väl krigat oss till ett läge är det för blött krut.

Matchens tre Björklöv i våra ögon?

tre loggor

#7 David Lindquist

två loggor

#24 Tobias Hage

en logga

#12 Niklas Pavel

* * *

Vi återkommer så klart med mer om matchen, HÄR hittar du så länge allt om det som hände mot MODO Hockey hemma i T3 Center. Vad tycker du annars om själva matchen samt även våra val av Björklöv? Vem hade du själv valt och varför? Fältet som vanligt fritt..

6 thoughts on “Torsk mot MODO

 • 4 oktober, 2016 kl. 23:07
  Permalänk

  Hur kommer det sig att Schillken för döma i Umeå igen? Han vart ju portad ifjol för hans delningar på FB och öppna kommentarer hur illa han tycker om löven och fans. Det syns ju hur tydligt som helst hur han dömer.

  Svar
 • 4 oktober, 2016 kl. 23:21
  Permalänk

  Riktigt jobbigt…..otur att vi mötte Modo å inte ”enklare” motstånd så vi kunde komma in i en vinnande trend…Nu väntar Karlskoga borta usch….vill inte vara pessimist men det blir otroligt svårt….Känns jobbigt …

  Svar
 • 4 oktober, 2016 kl. 23:49
  Permalänk

  Döp om T3 till mysborgen! Detta är ju direkt pinsamt hur en 16 åring på kanske 70+ kg kan komma in o tokdominera våra backar rent fysiskt…baah!
  Och att LEJ fick mest speltid är en gåta, felpass o indianer efter varann o han har väl fortf inte delat ut 1 tackling i HA?
  Fagerwall står o säger att vi inte ska värva nånting mer så jag hoppas då innerligt att de skadade snart är tillbaka, helst då Kimpa annars vet jag inte hur vi ska reda ut detta. För inte fan ser de bra ut….
  Och sen fattar jag inte detta med Schilkjäveln, hur är det möjligt? Karln ska ju överhuvudtaget inte finnas nångonstans i mysborgen! Har föreningen inga rättigheter? Säg ifrån, skrik högt!
  Aaaaaaaahhh

  Svar
 • 4 oktober, 2016 kl. 23:50
  Permalänk

  Modo är bättre på det som kräver lite spets. Löven förlorar på de flesta detaljerna pga att de saknar spets. Det börjar bli smått pinsamt att påpeka detta. Och med spets menar jag alla matchavgörande detaljer i spelet. T.ex. så var Kevin en extrem spets 2014/15, och det räddade oss många gånger den säsongen. Just nu så ser jag ärligt talat ingen som helst spets i laget. Vinsten mot Hästen berodde mycket på att de var väldigt dåliga, och det bevisas inte minst av deras insats ikväll mot Västervik. Visst kan detta lag vinna någon match nu och då pga kämpatakter, men det lag vi har nu kommer ALDRIG hamna topp 8 t.ex. Detta är ingen kommentar av någon medgångssupporter, det är en kommentar som jag törs lova beskriver verkligheten.

  Svar
 • 5 oktober, 2016 kl. 00:03
  Permalänk

  Önskelista ….
  * Kevin …
  * Brock Trotter
  * Målgörare
  * o en riktigt defensivt skicklig back

  Svar
 • 5 oktober, 2016 kl. 07:00
  Permalänk

  Känns som att Dalle måste tain en målvakt nu. Kevin vore drömmen!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: