Torsk mot Leksands IF

Till sist 2-4 i kväll borta mot Leksands IF i Tegera Arena efter periodsiffrorna (0-0,1-1,3-1) inför 4 398 åskådare.

Skotten till sist 30-30, tekningarna 28-28.. En rätt jämn match alltså.

Vi kom slutligen till spel utan skadade #35 Ollikainen, #16 LEJ, #21 Hetta samt #62 Lavander… och våra mål i kvällens från i tur och ordning.. #6 Karlsson och #7 Trotter.

Vad bloggen tar med sig från i kväll?

 • Möjligen att nästa match är på söndag
 • Inledningen mer än ok, men vi räknar mål och poäng. Rätt enkelt egentligen.

Matchens Björklöv

Vi fastnade till sist för några forwards.. #6 Karlsson, #22 Johansson och #28 Sandström.

Matchens?

Är väl fortfarande vår backsida.. Även om vi möjligen är för ineffektiva framåt har vi just nu de största problemen på backsidan. Redan när Dalle kontrakterade #42 Wikström spekulerade vi kring att det kunde komma mera och frågan är väl hur många Dalle kan trolla fram ur hatten just nu? Frågan inte direkt mindre befogad.

Det känns ändå som att mer måste hända på backsidan, visserligen bra med bredd och konkurrens genom Emil. Fast just nu saknas även spets och då på så många olika sätt..

* * *

Hur tänker och känner du själv efter i kväll och kanske även kring våra val av Löv, skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

15 thoughts on “Torsk mot Leksands IF

 • 27 november, 2015 kl. 23:36
  Permalänk

  Banwell ska bort, säkerhetsrisk de luxe. Agera!!!

  Svar
 • 27 november, 2015 kl. 23:53
  Permalänk

  Tycker att alla backar utom Banwell (-3) gör det bra ikväll.

  Svar
 • 27 november, 2015 kl. 23:54
  Permalänk

  Förstår inte vad Banwell ens gör här? Vad fyller han för roll? Och vad har Tommy Jonsson för uppgift… Jag har då inte förstått vad han gör här egentligen, nån som kan förklara?

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 00:00
  Permalänk

  Löven gör en riktigt bra bortamatch.
  Det som avgör matchen är att vi inte lyckas sätta dit chanserna. Löven har fler öppna lägen än Leksand men pucken vill inte in. Haugeland vinner målvaktsmatchen över Kevin.

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 00:04
  Permalänk

  Backsidan är en total katastrof , både bakåt och framåt ! Finns i stort sett ingen som ingen som utmärker varken framåt eller bakåt , annat än på ett negativt sätt . Men måste ändå börja framåt !! finns ett lag i hela allsvenskan som har sämre gäng framåt ? Andersson o Wargh är inte direkt strålande stjärnor just nu . Edström ?? den offensivt starke backen som skulle stänka in mål ??? Kan han skjuta ?
  Blir iaf omöjligt för forwards att producera då dom saknar all uppbackning från backar !

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 00:09
  Permalänk

  Som ett pojklag i egen zon !!! Tyvärr

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 00:23
  Permalänk

  Ar inte Emil skadad nu direkt ? Eller var det bara en liten skavank ? Hur manga backar har vi nu; 5/6 ?

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 00:46
  Permalänk

  Victor Amner är en spelartyp som borde spelat i löven !! Gissar att vi varit bland dom 3 om vi värvat rätt backar ! sen att köra framåt utan spets ?? kan ju iaf ifragasättas ! Vi skulle dela upp målskyttet på flera ! Många olika målskyttar har vi , stämmer !!! Men funkar inte i verkligheten , snart ligger vi sist !!

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 10:41
  Permalänk

  Amnér är ju en katastrof i egen zon…

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 12:20
  Permalänk

  Ibland så undrar jag om jag sett samma match som ni som skriver … Matchens löv , hur kan man inte ta ut Palme ? Trots att han matchas i fjärde till att börja med serverar han lagkamrater frilägen Grundström , Quist mm ., skapade dessutom ett friläge själv på egen hand . Fick till slut en match med hyfsad speltid Kim den spelare som varit bäst under hela säsongen dock och starkt att göra mål 4 mot 5 . Öhman blek men matchas som vanligt mest och får mest förtroende av tränare ?

  Svar
  • 28 november, 2015 kl. 16:25
   Permalänk

   Sorry Tripping och alla andra, av någon outgrundlig anledning föll Jon bort i texten.. När vi summerade efter matchen var han den första vi tänkte på, sedan blev det mest backprat och egentligen avsaknaden av just det spelet. Sedan kom vi in på forwards igen och då återkom vi till dessa namn vid flera tillfällen.

   Helt klart skulle dock #34 Palmebjörk varit med från början.. Jon har alltjämt chans att bli en veckans Löv. Tro inget annat.

   Svar
 • 28 november, 2015 kl. 12:21
  Permalänk

  Leksand byter tränare, effekt direkt. Löven, nja vi kör vidare på samma jävla sätt. Skicka TJ nu direkt. Har väl aldrig sett en så menlös och handlingsförlamad tränare. När ska detta helvete ta slut. Sen denna Banwell, finns ju hur många juniorer som helst som skulle vara bättre. Vilket fiaskoförvärv och han hamnade självklart i Löven, fy faan.

  Svar
 • 28 november, 2015 kl. 17:47
  Permalänk

  Jag tycker att Palme är en spelare med stort Lövenhjärta och är på gång, men han är en stor säkerhetsrisk i egen zon. Han gjorde ingen bra insats vid varken 2-2 eller 3-2 målen. Sorry Palme inget veckans löv för min del.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: