Torsk 0-3 mot Luleå!

Björklöven mötte ett helt annat motstånd när man i kväll ställdes mot Luleå. Till sist 0-3 inför 2 842 i T3 Center.

Hemmalaget hängde riktigt hyggligt i de två första perioderna och det enda som fattades var nåt mål framåt i kväll. Det saknades faktiskt inte lägen heller, vi fick bl.a. ett gyllene läge i spel 5-3 i hela två minuter och där ska det ju ringa. Eller det måste det bara göra.

Men vi blev synade i den egna zonen på ett helt annat sätt i kväll, stundtals såg det bra men vid några tillfällen spelade vi fast oss eller bjöd Luleå på en del fina lägen. sedan är känslan efter denna match att vi likt i fjol har en för liten och lite väl passiv box, i kväll visserligen bara ett i baken i den spelformen men Luleå skapade betydligt mer i sist PP. En helt annan rörlighet, högre pucktempo och även en bättre passningskvalité.

#6 Karlsson prisades som bästa löv av matchsponsorn, men det var fler som stack ut positivt. Tycker bl.a. #35 Werner såg trygg ut i kassen, bland backarna #42 Backman fortfarande väldigt lugn och trygg och framåt såg både #7 Lindquist och även #18 Ottosson intressanta ut, detta trots annat motstånd än Vännäs och Teg.

Lite mer noterat från matchen var drygt 23 min i istid på #28 Åkerström, finfina 83% i tekningar av #24 Hage samt då 29 utv.min på #19 Farley i tredje perioden.

* * *

Dina egna tankar efter matchen..? fältet som vanligt fritt..

6 thoughts on “Torsk 0-3 mot Luleå!

 • 24 augusti, 2017 kl. 22:39
  Permalänk

  Pavel såg bättre ut än i fjol, tryggare med pucken. Sämre i tredje.
  Werner bra.
  Hage och F Andersson ser väldigt stabila ut.
  Kim och Linkan bra.
  Steffe fortsätter att ha svårt att få ut pucken ur zon.
  Bra match trots de bästa backarna borta.
  Forwards sidan för tunn.

  Svar
 • 25 augusti, 2017 kl. 06:56
  Permalänk

  Tror backsidan håller så länge de inte är på frånvarolistan. Det som onekligen behövs är en målskytt. Hoppas att supporterpengarna går dit.

  Svar
 • 25 augusti, 2017 kl. 06:57
  Permalänk

  Förresten, fantastiskt jobb ni ( L4E ) gör för att dra in pengar. All heder åt er.

  Svar
 • 25 augusti, 2017 kl. 17:38
  Permalänk

  Någon som vet om man kan se Farleys tackling på Chelin någonstans ? Jag tyckte där och då att den inte såg ojust ut men skulle gärna se den igen för att bemöda om jag är fel ute.
  För övrigt så tycker jag att Löven gjorde en klart godkänt insats, tyckte att Pavel så riktigt bra ut han kan nog ta ett stort kliv i vinter med rätt backpartner. Werner såg ut lugn och stabil. Däremot är jag lite orolig över Hutch man kan nästa tro han blivit skott rädd sedan han var hos oss senast, tycker han hade några lägen att klippa till direkt där han avvaktade och försökte hitta pass men det lossnar nog så småningom.
  Men känslan är väl trots en bra insats och avsaknad av några bärande spelare att vi måste få in en bra back och en riktig sniper. Till sist så ska det bli spännande att se hur Maciello klarar sig imorgon mot Modo om han får stå, som jag skrivit tidigare så är jag väldigt osäker på om han håller i allsvenskan men jag hopas jag har jättefel.
  Till sist så måste jag skriva att det var en bedrövlig insats av domare Holm igår. Jag är orolig om domar kvalitén / nivån kommer vara lika dålig den här säsongen eller till och med sämre ( om möjligt ) än dom senaste säsongerna då får jag köpa en hjärtstartare att ta med till hallen i vinter 😉
  Trevlig Helg och keep up the good work !

  Svar
 • 25 augusti, 2017 kl. 23:32
  Permalänk

  Nä tyckte inte heller de såg farligt ut, axel mot axel. Men på reprisen på jumbotronen så ändrade jag mig, va ganska solklart en blind side tackling så…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: