Tornet, givetvis högst upp

Han kanske inte får de stora rubrikerna eller är den flashigaste spelaren, mne den spelare som har klart bäst +/- i hela Hockeyallsvenskan är gröngul och heter..

Seriens tätaste backpar i spel 5 vs 5. Foto: Lövenbloggaren

..August Tornberg. På de inledande 44 matcherna har han imponerande +25. han har i spelet 5 mot 5 varit inne på 36 mål framåt och bara 11(!) bakåt. Huvudpersonen själv hyllar kollektivet. – Tycker det är ett kvitto på hur bra vi spelat som lag i defensiven i år, har funkat väldigt bra , berättar han för Löven4Ever.

Om sin egen insats den här säsongen säger han följande. -Dom första matcherna av säsongen är jag inte nöjd med sen kom jag igång bättre och tyckte jag spelat helt okej fram till jul sen efter jul så har jag lyckats växla upp ytterligare vilket är väldigt kul!

August upplevs ju ofta som en cool-lugn kille, även på isen, vilket fick hans tilltag mot Karlskrona att i alla fall höja på våra ögonbryn. Tänker förstås på det matchstraff han tilldömdes efter att ha stått upp för målvakten Joe Cannata. -Joe åkte på en ful slewfoot tycker jag och det är väldigt lätt att skada sig i dom situationerna så jag blev väl lite förbannad och ville stå upp för våran målvakt. Sen tycker jag matchstraff är löjligt att ta där, t.ex. åkte inte ens min hjälm åker av. Vi är benägna att hålla med.

Med sig högt upp en hockeyallsvenska +/–ligan har han backpartnern Hardy Häman Aktell som ligger fyra med +21 (33-12). Mellan dessa hittar vi Alexander Wiklund som är god tvåa med +22 (32-10). mellan dessa har MODOS Jonathan Johnsson klämt in sig med +21 (51-30). Mer målglad, men men öppen där bak.

Topp 10 (44 omgångar)

Totalt sett har vi på topp 17 hela åtta lövare. Kristoffer Söders två insläppta är en rätt häftig siffra, eller hur?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: