Topplagen rustar

Tony Virta till Leksand, Malmö jagar både backar och forwards bl.a. grymt coole Frank Banham (bilden). Kan inte annat än dra paralleller med John Vecchiarelli. Fy fan att möta en man med Franks utseende i rinken. Jag skulle bytt direkt.

Med andra ord, topplagen rustar för slutspurten och en kommande kvalserie. Med Troja/Ljungbys seger över Sundsvall igår blir morgondagens match mot Oskarshamn bara grymt viktig.En (gud förbjude) förlust där och även Löven kanske måste tänka på att förstärka inför för en kommande kvalserie. Asplöven ser ju faktiskt grymt stabila ut just med Daniel Despotovic i spetsen. 15 poäng på 4 matcher imponerar nå grymt.

Foto:Christoffer Borg

 

Detta ställer en hel rad frågor på sin spets. Hur går det t.ex. med målvaktsfrågan? Hur allvarligt skadad är egentligen Thomas Selstedt? Var Tomas Enström lösningen på forwardssidan? Har man tid att scouta spelare när man samtidigt ska rekrytera ny VD OCH besluta om sportchefen får nytt förtroende? Tiger Löven för att något är på G eller för att man famlar i blindo? Ska sportchefen värva om han kanske dagen efter blir sidosatt? Borde det inte vara den nye VD:n som ska utse sportchef? Bör inte sportchefen och tränaren tillsammans sköta värvningar med historien i minne? Och vem blir till slut tränare nästa säsong? Någon som ser moment 22 flasha förbi?

 

0 thoughts on “Topplagen rustar

 • 18 januari, 2010 kl. 19:52
  Permalänk

  Faan vad less jag blir om det blir en massa strul nu igen.
  Kontinutet för h-sike!!!!!
  Kom med besked så vi vet.
  Hoppas man satsar på Arto och Jocke.

  Svar
 • 18 januari, 2010 kl. 20:11
  Permalänk

  Fantastiskt många frågor du har skrapat ihop. Jag tror det är säkert många som vill just veta hur bolagsordningen ser ut i en sportklubb som björklöven. Kan inte du ta reda på det och brätta hur det egentligen fungerar nu…

  …för alla gröngula björkrävar…

  Svar
 • 18 januari, 2010 kl. 20:45
  Permalänk

  Svar till p0 (2010-01-18 20:11)
  Det jobbas på den biten, men det är lite som att ro i en igenväxt sjö, det går minst sagt tungt även om sjöintendenten lovat rycka bort allt vass…

  Svar
 • 18 januari, 2010 kl. 21:48
  Permalänk

  Oroande tystnad. Hoppas verkligen att man börjar med att signa Arto för ett år till så att man får lite arbetsro. Grymt viktig vecka med tre hemmamatcher där jag hoppas att Lövenpubliken står upp för laget.

  Svar
 • 19 januari, 2010 kl. 08:54
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-01-18 21:48)
  Arto verkar ha majoriteten bakom sig och där sällar jag mig också. Kontinuitet måste bli en ledord i framtidens Björklöven.

  Svar
 • 19 januari, 2010 kl. 08:56
  Permalänk

  Svar till p0 (2010-01-18 20:11)
  Och med jobba menar jag inte att det jobbas ionom LÖven, för det har jag ingen aning om, men det är det vi på bloggen jobbar på… att ta reda på…alltså.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: