Toni Dahlman nästa?

Toni Dahlman, med förflutet i Mora misslyckades att spela till sig ett kontrakt med Helsingfors IFK och står nu till marknaden förfogande.  Ja, tanken slår mig lika snabbt som Usain Bolt. Vilket odds ger ni mig på att Toni Dahlman är nästa man på tryout i Löven? Karln har tidigare levererat under R2:s ledning och det jag sett av honom är helt OK. Vad tror ni? personligen tycker jag att det kanske är färdigvärvat (förutom herr AHL som gärna får bli klar). Vi kanske ska låta laget spela ihop sig? Än har vi väl knappast ens varit i närheten av samma lag två matchen i rad?

0 thoughts on “Toni Dahlman nästa?

 • 1 november, 2009 kl. 14:51
  Permalänk

  Nja jag vet inte om man kan påstå att han har levererat så hemskt mkt då han var i Mora. Vi behöver mer spets än så. Tror man får mindre än vad man betalar för när det gäller Dahlman.

  Svar
 • 2 november, 2009 kl. 00:30
  Permalänk

  Svar till Rille (2009-11-01 14:51)
  Ja, jag menar inte att jag prompt vill ha hit honom,tycker som jag sa att vi kanske värvat färdigt, men R2 är ju tryoutbenägen och ännu värvningssugen så… I sina bästa stunder är Dahlman kul att se på, men verkar likt många andra spelare ha lite väl höga tankar om sig själv. Kan vara väldigt ojämn i sitt spel och nästan verka obrydd i vissa lägen och sådana spelare kan man ju bli skogstokig på.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: