Tjena,Jens Ledin

Exlöv finns spridna världen runt, från Ryssland i öst till… Nybro i söder. Där hittar vi tvålöv, Maksim Matushkin och Jens Ledin och bloggen kollade läget med Jens som är positiv inför framtiden, trots gårdagens förlust med 0-4 mot Vita Hästen.– Ja, förutom torsk igår så är det bra. Vad är då Hästens styrka som lag enligt Jens syn? – Ja, framförallt framhåller han deras puckskickliga forwards i offensiv zon samtatt dom är väldigt effektiva bra på att utnyttja motståndarnas misstag, vilken väl är symptomatiskt för ett lag för en högre serie. – Sen har dom onekligen en väldigt bra målvakt som släppt in 11 mål på 11 matcher vilket är imponerande vilken serie man än spelar i, fortsätter Jens.

När det gäller Nybro egna möjligheter säger Jens så här. – Svårt att säga…spelar vi som vi ska med en ruggigt stabil defensiv så kan vi ta oss kvalserien, men det är så små marginaler som avgör på vägen dit, flyt i lottning osv. Många faktorer som spelar in, men spelar vi som vi ska är vi grymt svårslagna, släpper in få mål och är rätt jobbiga att möta.

Om sin framtid är han förståeligt mer svävande eftersom hans kontrakt går ut och vill heller inte spekulera införnästa säsong eftersom lagets utgång för laget spelar stor roll. När det gäller eventuella möten med moderklubben så har han åsikten klar.– Det tar jag helst i en kvalserie. Samtidigt verkar viljan att möta Löven kittla eftersom exlöv brukar ha den fula ovanan att bli målskyttar i Umeås hall. – Det har ju varit så ett antal gånger, avsluta han med ett leende.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: