Tips inför omgång 4

Efter de tre första omgångarna fortsätter nu HockeyAllsvenskan med omgång 4 i kväll och i morgon, så också våra tips. Inget fel att göra sig en hacka och extra kul om det är HockeyAllsvenskan där det händer. Här är våra tips för aktuell omgång.

Omgång 4

Västerviks IK – KHK

Hemmalaget har inlett med tre raka torsk, gästerna ligger via sina två segrar på plats 3 i tabellen. Västervik så klart mer desperata och verkligen i behov av poäng. Hemmalaget har så här långt bl.a, mött AIK och Leksand, i kväll tror bloggen att första poängen kommer.

Löven4Ever tippar x

Vita Hästen – AIK

Hemmalaget som senast slog Almtuna oväntat enkelt noteras inför matchen för målskillnaden 8-8 medans ligaledande AIK har kvoten 11-5. Även denna match rätt öppen, men även om hjärnan säger en 2:a så finns även här utrymme för en överraskning.

Löven4Ever tippar x

SSK – Almtuna IS

Båda lagen har vunnit varsin match så här långt och de kommer båda från varsin förlust, i kväll är dock känslan att hemmaplan kommer fälla avgörandet. Bloggen tror på en etta.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – IK Pantern

Hemmalaget som senast vann borta mot TAIF på övertid är alltjämt det lag som gjort minst mål, gästande Pantern på en fjärdeplats i tabellen är i stället tillsammans med Löven det lag som efter AIK gjort flest mål. Ännu en svår match, troligen rätt jämt men till sist tror bloggen på en hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – Björklöven

Hemmalaget som senast föll borta mot Pantern har dock tio raka hemmasegrarmot vårt gröngula gäng, senast Björklöven vann borta mot Oskarshamn var den 10 februari 2010. Trots allt 3 153 dagar sedan ifall vi vinner i morgon och den förbannelsen vore ju skön att bryta. Men den säsongen vann vi trots allt båda matcherna borta. Hjärnan vill säga hemmaseger i morgon, det gröngula hjärtat säger ändå oavgjort på full tid och att förhoppningsvis Löven till sist avgör.

Löven4Ever tippar x

MODO Hockey – Leksands IF

Ett riktigt toppmöte där hemmalaget som senast föll borta på Hovet i morgon ska möta tvåan Leksand som senast slog Västervik hemma. Leksand ännu obesegrade vid full tid och även denna match kan gå lite hur som. Bloggen tror inte vi ser ett avgörande efter 60 minuter.

Löven4Ever tippar x

*

Bloggens spel denna omgång:

Omgångens fyrling:

Västervik – KHK x
SSK – Almtuna 1
Västerås IK – Pantern 1
MODO – Leksand x

Odds: 88,29 (insats 30 kr och ev. vinst 2 649 kr)

Omgångens chanslir:

Västervik – KHK 1
SSK – Almtuna 1
Vita Hästen – AIK 1x
Oskarshamn – Björklöven x
MODO – Leksand x

Odds: 170,02 (insats 20 kr och ev. vinst 3 400 kr)

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: