Tickets en sista gång..

Kom i håg att det var här debatten startade kring priserna och huruvida Löven har ES-mässiga priser eller inte. VK hakade och gjorde en liten större grej av det genom att fråga Bedros om priserna. Eftersom Bedros (Löven) och Transticket snackat förbi varandra blev det lite olika bud kring vilket pris som gäller. Men att inte VD:n vet vilket pris som kunderna får betala är inget annat än självmål. Nu har dock priserna korrigerats och allt är frid och fröjd, eller är det det..?

Vad gäller priserna kan man göra en ännu större grej av det genom att fråga sig från vilken ålder man ska betala och i så fall hur mycket? Att i en jämförelse jämföra ståplats med lag som erbjuder enbart sittplats haltar betänkligt. Men vissa får (oförtjänt??) mer skit än andra och det får vi nog leva med. Som obetalda hobbyjournalister står vi iaf upp och med står med raka ryggar och med stolt hållning leverar vi mer än gärna de reflektioner vi gör och de tankar vi har..

+++

Nu blev inlägget mottaget på lite än sätt sätt än det var tänkt. Tanken var att belysa vilken situation lagen som siktar uppåt sitter i. Inget TV-bolag som pumpar in pengar, när det är halvskralt med publik tvekar sponsorerna.. jag beundrar verkligen Bedros och Lundberg som kliver fram och antar utmaningen.

Löven i dag är ett lag för undre halvan av Allsvenskan, jag vet att det smärtar….det är tyvärr sanningen, men det gäller samtidigt att alla accepterar sanningen. Vi har tappat Micke Magic som pratade om "Top of the line", gänget från guldåren finns säkerligen kvar kring arenan, men då allt hände för drygt 20 år sedan gäller det att de använder sin historia på rätt sätt. Klart som tusan att alla ser och vill uppåt, men face the truth!

Löven i dag lirar i allsvenskan, de senaste årens resultat attraherar knappast nationella sponsorer och de lokala lyser fortfarande med sin frånvaro. Då det inte finns lokala eller nationella sponsorer gäller det att locka publik. Då gäller att priserna är väl generöst tilltagna så att hallen fylls varje kväll. Det ska enligt min mening spela mindre roll ifall Bofors eller Leksand gästar, hallen ska alltid vara fylld och som bortalag ska det ta emot rätt rejält att ta de första skären inför första nedsälpp i Umeå Arena. Oavsett serie är, och ska, alla hemmalag vara starka i sin hemmaborg, varför känns de gröna så försiktiga i sin egen kula??

Sätt helt enkelt priserna så att hallen är fylld varje kväll, motståndarna darar inför nedsläpp och att det på det sättet erbjuds hockeyshow, bra underhållning och fantastisk stämning varje gång pucken släpps i Umeå Arena. Mot ES, i går, i dag och i morgon.

+++

Vad gäller priserna på ståplats tror jag tror inte att 80, 115 eller 145 egentligen haft någon som helst betydelse mot Västerås förra veckan.. det hade ekat rätt tomt oavsett. Publiken kommer när det bjuds på show och Umeå Arena är stället man ska hänga på. Klart som tusan det är viktigt att hitta rätt pris, men det är ännu viktigare att ställa rätt lag på isen pch erbjuda en bra show.

Vad tänker du?? Vilket pris är rimligt för allsvensk hockey och ännu viktigare, hur lockar Löven folket till hallen??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: