Thörnberg:-Jag har längtat lite att få åka tillbaka hit

Igår mötte Jesper Thörnberg sitt gamla lag för första gången i sin gamla arena, en match han sett fram emot berättar han i en intervju med hockeysverige.se.

 

 

Jesper Thörnberg från en av intervjuerna under sin tid i Björklöven. Foto:Löven4Ever

— Det var jättekul, jag har längtat lite att få åka tillbaka hit. Det kändes väldigt roligt att vara tillbaka i Umeå, säger han till hockeysverige.se.

Jesper Thörnberg lämnade ju som bekant Björklöven efter fjolårssäsongen och orsakerna bakom är flera. — Det var mycket som spelade in där. Jag trivdes väldigt bra här uppe, men vi fick barn, jag och Fanny, så vi ville stadga oss någonstans. Sen fick vi fick möjligheten att köpa hus, vilket vi gjorde. Vi ville vara närmare släkt och vänner. Men jag hade en väldigt bra tid här uppe, så jag saknar det lite, men det känns bra att vara nära hemma, berättar han vidare.

Om matchen tyckte han följande. — Jag tycker vi ändå gör en helt okej match. Vi skapar tillräckligt med chanser för att i alla fall plocka poäng. Sen blir vi ganska hårt straffade och tar lite mycket utvisningar. Då blir det tufft att vinna här.

Vi kan väl enas om att hans mål var matchens prestation? Han själv var överraskad. — Jag vet inte var jag plockade fram det ifrån. Jag sa det till en lagkamrat, ”senast jag gjorde en sån dragning var jag tolv år eller någonting”, säger han och skrattar.

Läs hela intervjun HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: