TheS´s tuesday!

Lövenbloggaren har ju på ett utomordentligt sätt lyft lördagarna genom lördagsmixen som ofta innehållit en seriestrip med Eriksson och en stor portion humor i form av kortare och enklare reflektioner över stort som smått. Jag vill definitivt inte vara bättre, men kan å andra sidan inte heller vara sämre. Tisdag får helt enkelt bli min dag där jag reflekterar över föregående vecka och sånt som etsat sig fast eller bara känns värt att dryfta.

Jag kan inte på nåt sätt lova att de kommer ha en röd tråd eller likna varandra i form eller kvalité, men jag ska absolut försöka bjuda på nåt eller en hel del gott varje tisdag. Hoppas vi ses nästa tisdag samma tid on TheSandwich´s Tuesday.

I semestertider och annat får min första historiska tisdag ett tämligen varierat innehåll och inte alla gånger så hockeyrelaterat, hoppas det är okej? Säg ja, då brukar det mesta ordna sig. Att säga nej är fy och mest tråkigt!

+ + +

Stålnacke körde i torsdags en intervju med Viktor Mårtensson, ni minns kanske killen som gjorde succé, eller i vart fall intryck, i Västerås i vintras och dessutom retade gallfeber på Foppa under uppvisningsmatcherna med Icebreakers. Den omtalade fighten med Bofors Viktor Sjödin kan återigen avnjutas nedan..

+ + +

Systrarna Sedins har gjort det rätt bra eller inte bara rätt bra. De är både härligt rödhåriga och sjukt grymma på isen. Bloggen eller i vart fall undertecknad gör hatten af, trodde inte på den här framgången någonsin… ännu mindre så snabbt. Jag menar tidigare var det ju mest överlämningar och dropppass ute i hörnen. Men de har växt på sig och leder nu schuukt framgångsrikt sitt Canucks. Det visar inte minst de sammanlagt 198 poängen under årets grundserie och därtill var Daniel poängkung i ligan den gångna säsongen å Henke den föregående. Nedan lite snack inför den första säsongen och för närvarande lirar de alltså sin första historiska final mot Bruins om bucklan som för väldigt länge sen donerades av Lord Stanley of Preston. Återigen, hatten af!

+ + +

Eftersom det är just semester så bjuder jag på ett klassiskt drinktips.. trots allt lillfredag i dag va? Skulle det inte smaka med en Mojito? Finns säkert i olika varianter, men den här funkar..

Mojito

6 cl ljus rom
1-2 msk sockerlag
1/2 limefrukt
1 knippe färsk mynta
sodavatten
is

Häll sockerlag och pressad limejuice i ett highball-glas. Mortla myntan i limeblandningen. Fyll på med ljus rom is och toppa med sodavatten. Garnera rikligt med mynta. Yummi!

+ + +

En Mojito i högernäven, lite mycket trevligt sällskap och då borde vi väl samtidigt kunna ha lite music i högtalarna. Som jag förstått allt så är det här en av plågorna i sommar, nu har väl sommaren inte riktigt kommit i gång.. men visst är den trots allt lite skön?

+ + +

 Lite avslutande lappskojs..

Visst vet ni vad man kallar en homosexuell same?

– Stjärtlapp!

..eller en kanske ännu bättre..

Vet ni vad samekvinnorna kallar sin massagestav?

– Fusklapp!

+ + +

Ha det bäst, TheS´s T is back next tuesday! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: