TheS´s Tuesday!

Har kört ett par inlägg med visst semestertema, även om det inte steker som tusan som i förra veckan är det väl läge att köra vidare och försöka spinna lite på semesterkänslan oavsett? Tror knappast någon klagar på en gammal sommarlåt eller ett halvdassigt tips på en sommardrink? Eller? Har du förresten något eget drinktips att kontra med? Vad kör du till det grillade köttet och vad svalkar du dig med på altanen en het dag?

+ + +

Peter Andersson till MODO? Ungefär lika troligt eller väntat som att Jose Mourinho inte skulle få träna Sörfors i div 4 utan ersättning. Sånt händer väl inte, eller förresten.. grattis Sörfors i så fall!

Vad Peter åstadkommit eller inte har jag egentligen dålig koll på.. men karln hade ett bra jobb på Volvo Umeverken, sa upp sig för till 100% satsa på Löven och efter blott två säsonger var det tack och adjö! Bittert eller jobbigt.. jag tror nog Volvo varit rätt tryggt iaf.. Fast på nåt sätt fick han ju sin revansch, även om det känns lite märkligt att en tämligen oprövad tränare som inte riktigt håller i Allvsvenskan skulle vara med och bygga upp nya MODO under de två kommande säsongerna.

Men klart grabben ska ha all lycka. Kör hårt i Ö-vik Peter.. med eller utan Crocs..

+ + +

Löventruppen, i förra veckan räknade vi in Jens Persson och nu nyligen åkte Jimmy Blixt i väg till staterna i privata ärenden.. hmh.. tror nog han kommer hem med ett par spelare och några gästspelare som gärna visar upp sig på vår knaggliga och lite småknöliga is. Jag önskar gärna tre backar och helst ytterligare en forward, men eftersom jag inte tror på tomten så nöjer jag mig med backarna! Bra så..

+ + +

Apropå trupp så vi kunde ju i går räkna in de båda giganterna Jesper Hoffman från Södertälje och Max Pernhem från Troja till vårt J20. Att de båda beskrivs som giganter beror på att Jesper är klart störst i skrivande stund i såväl junior- som seniorlag, 2 meter och 100 kg skäms inte på nåt sätt för sig. Jag tycker det känns mycket bra med mer muskler och tyngd igen, har saknat såväl Hellström som Rahim sedan de lämnat klubben. Härligt också att de båda ynglingarna kan köra som juniorer nåt år till.

En annan härlig reflektion är att Serben Wikström lockar till sig sina gamla adepter eller killar han mött med tidigare lag. Mig veterligen har det inte varit lika lätt att locka folk utifrån förut, det känns som att Serben har ett bra rykte och kan bygga upp nåt riktigt bra med juniorerna. Sedan ska man ta allt med en nypa salt huruvida truppen är färdig eller inte.

När han i slutet på maj fick frågan från bloggen ifall det var nytt på g till juniorerna svarade han blixtsnabbt: – Hej! Nej ligger lågt nu, avvaktar och ser!  Tror att såväl som Blixt som Serben har både en och annan räv bakom örat. Ska bli spännande och se oavsett, välkommen både Jesper och Max i alla fall.

+ + +

Systrarna Sedin ångar på eller kämpar i alla fall vidare mot Lord Stanley. I natt föll Vancouver i Boston och nu väntar en sjunde och helt avgörande hemma i Rogers Arena natten mot torsdag.

– "Det kändes snopet. Det var liksom över på en gång." suckar Henrik Sedin.

+ + +

Jag har ju bjudit på några drinktips föregående tisdagar och för att inte helt fastna i något mönster så uppmanar jag i stället denna vecka till att helt spola kröken, ingressen till trots. Beroende på tips och uppslag som kommer in blir det nog ett nytt drinktips kommande tisdag, håll ut!

+ + +

I stället för ett låttips blir denna vecka ett schuukt roligt klipp med vingurun på TV4, allas vår Bengt Fritiofsson, snacka om att vara ful eller full på jobbet. Mycket underhållande oavsett och nog kan man väl säga att han går all in..?

+ + +

Årsmötet på torsdag blir förresten mycket intressant. Vilka blir kvar i styrelsen och vilka tillkommer? Tycker VK:s lovande siffror kring ekonomin luktar gott iaf.. Löven plusar sju i ettan och Frölunda backar nästan 30 i Elitserien. Fast det säger kanske mest om Frölunda och den helt sjuka ekonomiska karusellen i Elitserien. Skönt oavsett med lite positiva vindar kring ekonomin, det var ett tag sedan.. eller hur No Comments Lundberg?

+ + +

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: