TheS´s tuesday!

Kortvecka och midsommar, nu lägger vi ölen på kylning och sillen i rätt lag. Den som vill krydda sin egen nubbe kommer få nåt eller några tips till det med. När allt är så lugnt som det faktiskt är på hockeyfronten blir det blandat av smått och gott, stort som litet och lite etc. Men helt ärligt blev det varken mycket eller särskilt bra, nåja ibland får man vara nöjd med det lilla som flickan sa som satte sig på nappen.

+ + +

Ska väl inte direkt påstå att jag följde Talang i eller på TV4 särskilt slaviskt, men när jag sedan såg Simon på Nyhetsmorgon för någon vecka sedan blev jag nog allt lite impad. Här ett klipp från talang! Killen är inte alltför dålig, kan nog själv tycka att det var nog svårt med en färg.. sedan hur han ska göra nåt av numret och eventuellt turerna eller uppträda är en annan femma, men grabben är minst sgat grym.

+ + +

Hörde nåt lovande och lätt taggande kring den nya gigantjunioren Jesper Hoffman. Han ska enligt uppgift stolt ha berättat om två hjärnskakningar den föregående säsongen och dessutom vara fullt medveten och införstådd kring rivaliteten mellan Löven och Skellefteå.

Jag har alltid gillat stora starka och tycker det fattats lite muskler och attityd runt egen kasse de senaste åren. Jag blir inte direkt förvånad i fall Hoffman kommer lyftas upp och dessutom göra mycket nytta även i A-laget nder kommande säsong.

+ + +

En gåta läst på en glasspinne: När står kungen på ett ben?

+ + +

På fredag är det dags för draften också. Det ska faktiskt bli skoj att se när de svenska lirarna går. I Europa är Adam Larsson topprankad före Mika Zibajenad och Jonas Brodin, samtidigt som Gabriel Landeskog är rankad rankad som näst bästa utespelare åver där.

De främsta eller egentliga sämst rankade lagen väljer i följande ordning; Edmonton, Colorado och Florida. Det återstår att se ifall någon av the Swedes kan göra om Suddens bedrift från 1989.

Apropå Sudden. Jag tyckte nog den här karaktären var en av de bättre i Nilecity när det begav sig. Vilken var din?

+ + +

Då var det där med tips på egna snapsar. Tror den som har tid och lust borde kunna få ihop nåt av de här som Per Moberg tipsade om här. Hallonsnaps eller Mörkösnaps.

+ + +

Svaret på gåtan: Då han kliver i byxorna!

+ + + 

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “TheS´s tuesday!

 • 21 juni, 2011 kl. 23:39
  Permalänk

  Vet ni något om hur det går för Jonnie Karlsson? Verkar ju inte som om han blir kvar. Han är kanske för dyr, han skulle enligt mig platsa i Allsvenskan. Men i och med den nya satsningen om hemvänt, så tycker jag det vore viktigt att få en underskrift av Jonnie.

  Svar
 • 22 juni, 2011 kl. 07:50
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2011-06-21 23:39)
  Grejen med Jonnie är att han måste ha ett jobb. Kontraktet han är erbjuden kan han inte leva på, som för de andra spelarna. När och OM han får ett jobb så blir han klar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: