TheS´s tuesday!

Blott tre dagar kvar till semestern så nu gäller det på allvar att städa upp på kontoret så skrivbordet är så tomt som det nu bara kan vara. I vanlig ordning bjuds det på såväl stort som smått och däremellan lite blandat. Kan omöjligt låta bli att nämna succédraften, tränarcirkusen, någon låt och lite annat hyss. Håll till godo! 

+ + +
 
Succédraften. Det finns knappast annat eller mer att säga, visserligen börjar NHL-lagen fullt förståeligt tydligt visa prov på allergi mot ryssar och deras eget KHL. Men ändå eller trots detta så är det rätt häftigt med fyra stycken svenska lirare bland de tio främsta varav Landeskog som tvåa, den först valde målvakten i form av Magnus Hellberg och dessutom ett helt gäng (tot 28 st) bland de nu tingade.
 
Sedan är det ju knappast alla som verkligen får dra på sig en tröja i slutändan, men det ska vi verkligen inte tjata om i dag. Men vägen till en tröja kommer garanterat kosta blod, svett och tårar.. kommer nog kosta en hel del för de som även inte får någon, men i dag lyfter jag oavsett på kepsen för den svenska hockeyframtiden. Jag tycker den ser ljus ut.
 
+ + +
 
Tränarcirkusen rullar vidare. Jag nämnde för några veckor sedan om MODO och deras kontrakt med Peter Andersson som assisterande, blev väl varken förvånad eller direkt jättechockad fast nog är det väl LITE märkligt att Jens Hellgren som fick kicken efter en säsong hos oss blir assisterande i Västerås? Jag vet inte om det är Cirkus Maximum eller Skratt som rullar vidare. Oavsett torde det vara en skön revansch för de som inte ansågs hålla i Löven och i samma andetag är det rätt lätt att nämna Janne ”Skräcken” Karlsson som sannerligen gjort det djävligt bra med Lakers.
 
Vad är det som andra ser som vi inte ser, eller vad har vi sett som ingen annan hört?
 
+ + +
 
En gåta. När du inte vet vad jag är, då finns jag. När du vet vad jag är finns jag inte. Vad är jag?
 
+ + +
 
Skulle ju bjuda på en låt och vad passar i dessa tider än just Sommartider med Gyllene tider? Mycket tid där, tidsoptimist som man är..

+ + +

J-VM till Malmö. Ja, igår blev det klart och även om det knappast någonsin var nära att turneringen skulle liras i Umeå Arena eller Baltichallen på Hamrinsberget så var det en frestande tanke. Mycket frestande.
 
+ + +
 
I tider när det debatterar huruvida vårt A-lag ska möta Skellefteås juniorer eller inte som uppladdning inför kommande säsong, oavsett hur förstärkta de nu kanske blir från A-laget så är det skönt att det finns såna som Moa Malm. Även om det nu skiljer ett par divisioner så är det alltid någon som kommer vara lillebror. Tack så hämskt, Moa Malm! Om än inte ett nytt rätt så klassiskt citat.
 
+ + +
 
Svaret på gåtan: En gåta. Lurigt va? Ha ha..
 
+ + +
 
Just ja, snart semester.. Vad får jag inte missa eller vad måste jag bara helt enkelt göra? Bra och dåliga semestertips mottages gärna som kommentar eller som vanlig e-post på nedanstående adress.
 
+ + +
 
TheS´s Tuesday is back next Tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “TheS´s tuesday!

 • 28 juni, 2011 kl. 10:26
  Permalänk

  Kul med kommentarsbilden. Finns få personer som jag respekterar lika mycket som Moa Malm haha, många ljuger och ”känner igen namnet” men inte Moa. Ärligheten själv! Sedan är kanske formuleringen lite klumpig haha

  Svar
 • 28 juni, 2011 kl. 13:54
  Permalänk

  HAHA va rolig hon är skellefteå tjejen. rikigt kul!

  Tänkte om ni hört nåt om PA lundström, har han lagt av för gått eller va tror ni om hans planer, löven ett alt?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: