TheS´s tuesday!

Mitt i semestern och inlägget skrivs nästan från en brassestol på en bra strand. Synd att klaga på vädret oavsett, bra med sol och en hel del bad.. näe, man kan inte klaga på livet just nu direkt. Vad har hänt den senate veckan då? Njae.. hockeymässigt händer det inte inget vidare va? Av Blixtens resa till staterna har jag då inte sett mycket till resultat å andra sidan lät ju Håkan minsta sagt lugn över backsidan. Lät inet som det var någon ko på isen över den sista platsen.

+ + +

En gåta: Varför hittar man alltid det man letar efter på det sista stället man letar på?

+ + +

Kenta Nilsson till Red Bull Salzburg, det var som fan.. jag tycker det är skönt när lirare släpps fram och ges chansen. Inte alla som kommer lyckas, men med det här i minnet så är det inte direkt Falks 1-3-1 eller Färjestads ryggsäckshockey jag tänker på.

+ + +

Apropå Kenta ja.. Det här klippet är rätt skönt och frågan är om inte Benke Bedrup är mest obekväm. Kenta verkar inte alls besvärad eller så, trots att han inte direkt har full koll.

+ + +

Vi tar ytterligare ett klipp med Kenta.. och då menar jag hockeykillen. Rons slashing är inte direkt vacker om man säger så. Eller?

+ + +

Vårkänslor har man ju hört talas om, frågan är ändå inte en mycket god vän.. hmh.. vi kan kalla honom ornitologen just nu upplever sommarkänslor som får dessa vårkänsor att blekna i jämförelse. Hur allt slutar eller exakt vad som hittils hänt har jag ingen riktgit bra koll på. Det verkar i alla fall mycket lovande och jag gläds mycket med ornitologen som mår som en prins och kvittrar som en lärka i dessa dagar.

+ + +

Tänkte att veckans tisdag skulle få bli en liten summering över våren 2010. Både hockeymässigt och lite annat..

Hockeysäsongen 10/11: Kan inte vara annat än fiasko och surströmming, den stinker fortfarande och jag hoppas verkligen att säsongen 11/12 både blir längre och smakar bättre.

Bästa nyförvärvet 10/11: Jag tycker Thomas Wallgren var den som kanske höll den allra jämnaste och högsta nivån. Lite jobbigt att se att Wallgren numer är klar Vita Hästen och kanske kan bli en tuff motståndare framöver. Jag hade iaf signat Wallgren med tanke på förra säsongen trots en satsning på lokalt och hemvävt. Ja, jag vet att Wallgren inte är i från stan.. men vad tusan lite karaktär och rutin hade inte skadat, även om det kommer utifrån.

Sämsta nyförvärvet 10/11: Aleksanders Macijevskis.. Snacka om att bli besviken alltså. Jag ödslar inte ett ord till på den karln. Inte ett.

Truppens utropstecken 10/11: Daniel Wälitalo. Många var skeptiska och oroliga över ifall målvaktssidan var tillräckligt stark. Danne i muren växte till rena rama buren under Allettan och PO, men nu behövs ju mer än en målvakt för att gå långt. danne visade oavsett att det var då inte på målvaktssidan det fallerade.

Styrelsen 10/11 och 11/12: Bästa förlängningen var den med Hammarstedt, karln har högt anssende och bra med pondus. Sedan betydde det så klart mycket för trovärdigheten när i vart fall vissa delar av styrelsen visar på kontinuitet stället bara för att prata om den. En annan som bör nämnas i sammanhanget är Johan Engman som dessutom belönats med en halvtidstjänst som klubbchef. Om Hammarstedt är viktig så är det frågan om inte Engman är minst lika viktig om inte viktigare, Engman är helt klart lite av klubbens strake man och mycket av klubbens framtid vilar på Johans axlar.

+ + +

Svaret på gåtan: Sedan slutar man ju leta!

+ + + 

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: