TheS´s tuesday!

Fortfarande semester och den berömda bilresan är sedan några dagar över. Förhoppningsvis kan vi bjuda på en något mer levande och uppdaterad blogg framöver, men tyvärr är det väldigt och alldeles för lite som händer just nu. Nåväl i slutet av veckan kommer väl grabbarna känna sig för lite på isen och sedan drar det i gång på allvar. Visst känns det spännande? Nåväl, håll till godo!.

+ + +

En gåta: Varför är oändligheten längre än evigheten?

+ + +

Apropå semester gäller det att försöka ta det lugnt och bara ladda batterierna. Lr hur?

+ + +

Något som är härligt med sommaren eller kanske inte härligt men väldigt typiskt är att det tinar fram en liten Ernst varje vår. Det är något torp eller gammal koja som ska fixas i ordning. Jag vet inte vad ni tycker om Ernst men visst är han lite äckelgod? Det kan lätt bli lite för mycket, men i lagoma doser är det faktiskt svårt att inte tycka om honom. Men oavsett så är det garanterat att man tycker nåt om karln. Inte den riktiga, men ändå inte helt olikt.

+ + +

En låt som spelas alldeles för sällan, men är sanlöst bra är Uffes Öppna landskap och frågan är väl om inte den är en inofficiell nationalsång.

 + + +

Yao Ming har dunkat för sista gången, en rätt stor (229 cm ) idrottsman avslutar därmed sin karriär. Läste att hans båda inte fullt så långa föräldrar men f.d rätt framgångsrika basketspelare ombads avla för att de hade rätt förutsättningar att få en välväxt och potentiell basketkille, jorå.. gick väl rätt bra.

+ + +

Svaret på gåtan: Oändligheten har tolv bokstäver evigheten endast nio.

+ + +

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “TheS´s tuesday!

 • 26 juli, 2011 kl. 10:13
  Permalänk

  Muhahahaha.. en liten Ernst som poppar upp här å där… klockrent fenomen i sommartid, undra hur han skulle klara sig på isen?

  Svar
 • 26 juli, 2011 kl. 17:07
  Permalänk

  Svar till Anna Holgersson (2011-07-26 10:13)
  Förmodligen inte alls Anna.. Eller kanske lite som en piggelin i ett stekhett Sahara, det blir bara en liten blöt fläck kvar. Men visst, Ernst är sommar iaf.. Det ska jag inte ta ifrån honom.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: