TheS´s tuesday!

Surt, tungt och megaångest.. Semestern börjar lida mot sitt slut och snart går solen i moln. Men grabbarna har gått på is så nu fokuserar vi i stället i stället på det roliga och eftersom hela säsongen ligger framför oss har vi mycket att gotta och frossa i. Men dessa tisdagar brukar ju inte bara innehålla hockeyrelaterat så inte heller denna gång. Hoppas ändå du finner lite glädje och humor, håll till godo!

+ + +

Vad gäller de nya tröjorna har jag allt jämt gått bet på ytterligare info. Men visst såg de otroligt snygga ut? Magkänslan säger iaf grönt hemma och vitt borta, trots att många skriker sig hesa om att med vitt hemma kommer återtåget gå snabbare. Den som lever får se. Det var tidigare sagt att tröjorna knappast skulle användas mot Icebreakers, men nu vet jag inte. Vad gäller Icebreakers kommer vi återkomma till i morgon.

Snart vet vi äntligen vilka som kommer delta, visst har du förresten köpt biljett?  10 augusti kl 18:00!

+ + +

Nu på sommaren går det div gamla repriser å andra sidan får man uppleva gamla klassiker. Vilken serie hade den här som ledmotiv? Finns så klart i ett antal olika versioner.. och den här var då inte så dålig heller? Men vilken är serien?

+ + +

En gåta: Vad finns alltid mellan berg och dal?

+ + +

Timander till Leksand efter MODO:s skambud? Inte mycket logiskt, trodde faktiskt han skulle fortsätta i Elitserien för hockeyns skull. Å andra sidan finns det ju en stor sportslig utmaning i att försöka spela tillbaka dalmasarna till finrummet. Apropå ingenting så ser ju allsvenskan faktiskt bra mycket vassare ut än föregående säsong. Dansklagen i form av Rögle och Malmö satsar med bl.a Stenbecks kulor och därtill har vi detta Leksand som återigen har fina förvärv i form av f.d. Elitseriespelare. Det är en intressant serie och det hade varit kul att vara med. Nu blir det tidigast kommande säsong.

+ + +

Freeagents. Otroligt mycket spelare ute på marknaden och äntligen verkar det vara klubbarnas och sportchefernas marknad. Bra så mycket bättre än att spelare och eller agenter ställer villkor och spränger lönetak och pressade budgetar. Inte alls omöjligt att Blixt/Wirtala lyckas landa en eller två backar inom den fastställda budgeten. Oavsett är det inte ofta man ser så många kompetenta hockeyspelare utan arbetsgivare när de flesta lag gått eller går på is under kommande vecka.

Av de spelare som lirade i Elitserien, Allsvenskan eller division 1 är det faktiskt totalt  547 spelare som enligt Eliteprospects ännu inte har klart med ny klubb. (27 ES, 49 AS och 471 Div 1) Det kan inte vara så vanligt. Men jag tror det är sunt.

+ + +

Förra veckan var det Ernst Kirschsteiger som omnändes i sommarvärmen och ovan spelades en känd trudelutt från en rätt skruvad serie. Grabbarna har gjort en djävla massa skruvade sketcher och scener. den här i från ett helt annat sammanhang, inte så mycket mindre underhållande för det. Eller?

+ + +

Svaret på gåtan: Ordet OCH

+ + +

Avrundar med lite klassisk hejarklack, rätt bra va?

+ + +

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: