TheS´s Tuesday!

Bloggen fick ju en rätt vass och rätt filosofisk kommentar (onanerar över er egen humor) på Lövenbloggarens Lördagsmix. Kommentaren skevs av "En som börjar ledsna" och löd i sin helhet;

"BANG. Omogometern slog återigen i taket. Vad håller ni på och svärtar ned bloggen med en massa trams för? Skriv om Löven när ni döpt den till Löven4ever. När ni onanerar över er egen humor och egna problem känns den här bloggen än mer ointressant för var dag som går."

+ + +

Kritiken till att bloggen på senaste tiden alltför lite handlat om just Löven är så klart befogad, men som Lövenbloggaren mycket riktigt svarat så är det för vår del lågsäsong och det har under sommaren inte funnits så mycket Lövenrelaterat att skriva om. Sorgligt, men sant. Truppen blev för vår del klar alltför tidigt vilket gjorde att rykten, tänkbara spelare etc. aldrig direkt fanns att skriva om. Nu är det så klart otroligt positivt att truppen blev så klar som den trots alt blev och så snabbt, kring det finns det ingen kritik att ge eller varken tårar alternativt svordomar ska fällas. 

När det trots allt varit lågsäsong har vi självklart velat hålla Löven4Ever så levande som bara är möjligt. Vi skriver som Lövenbloggaren själv kommenterade om sånt som vi tycker är Löven- eller hockeyrelaterat, detta blandar vi så klart sedan med off topic och ibland rent nonsens som vi hoppas ändå roar eller underhåller. Sedan är smaken som baken och hur man än vänder sig har man röven bak och den är lika hårig som alltid. Det går helt enkelt inte att alltid vara alla till lags.

Självklart hade vi kunnat lägga ut en bild på en försäsongstränade spelare, något gymtips eller kanske en semesterbild på en fin vit strand, en grön äng eller ett blått hav eller en gul sol och den hade kunnat legat ute under sommaren eller vår lågsäsong och det hade sparat en djävla massa tid. Men det hade inte varit roligt, det hade inte varit fair mot er läsare och därför har vi gjort som vi gjort och skrivit som vi skrivit.

Bloggen kommer självfallet bli sig mer lik och förhoppningsvis än mer intressant när säsongen drar i gång på allvar, då blir det garanterat fokus på VÅRT lag. Hoppas oavsett ni njutit av sommaren och i alla fall någon gång roats av det bloggen bjudit på.

+ + +

TheS´s is back next tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “TheS´s Tuesday!

  • 9 augusti, 2011 kl. 20:49
    Permalänk

    fortsätt med det ni gör! ni gör ett toppenjobb och jag tror det finns mer folk där ute än jag som onanerar till eran humor.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: