TheS´s Tuesday!

Tisdag igen och en ny vecka har precis påbörjats, men nu ser vi fram emot helgen.. trots allt lillfredag och bara knappt fyra dagar till helg. Vad har hänt på den senaste tiden då? Tja, A-laget klarade sig rätt hyfsat mot Icebreakers förra veckan även om nu Foppa, Näslund och övriga spelade lite på en halv skridsko. Det som var roligt eller glädjande var oavsett att grabbarna försökte och inte bara agerade igelkott i egen zon hela tiden. Juniorerna har matchat rätt hårt i helgen också, men eftersom de har så många nya killar kanske vi inte ska dra alltför stora växlar efter dessa matcher. Nu till lite smått och gått eller lite av varje.

+ + +

Gåtan: I vilken månad föds de flesta barnen? 

+ + +

Farbrorn var för övrigt på ett borgerligt dop eller namngivning i lördags. Vackert och stämningsfullt så det förslog, gissa vilket som är lillkillens favoritlag och vilken eller vilka färger den vackraste bodyn haft? Rätt gissat, gröngult och Löven så klart.

+ + +

Apropå barn så läste jag om en tämligen nyfödd och rätt välväxt kille i från Indonesien, eller vad tycker du själv om 62 cm och 8,7 kilo. Han lär det bli nåt stort av när han blir stor, eller garanterat ännu större. Vad är då det största barnet som fötts? Enligt Guinnes Rekordbok så var det en pojke i USA som föddes 1879 och vägde 10,4 kg.. tyvärr levde inte big-junior så länge bara ca elva timmar. De näst tyngsta ska enligt samma källa ha varit 10,2 kg lätta och fötts i Italien respektive Sydafrika 1955 och 1982. Välväxta pjäser allihopa, minst sagt.

+ + +

Musik och låtar, tänkte på det här med intro och när grabbarna entrar isen.. hårt och tufft för att tända både spelare och publik eller är det överskattat? Förslag på riktigt djävla bra låt tas tacksamt emot. Här har vi introt för den förra säsongen. (Fullängdaren alltså, inte den klippta som användes senare under säsongen.)

+ + +

‎- Tog du en dusch i morse?
– Hurså? Fattas det en?

+ + +

Såg ett småroligt klipp där de samlat "Top 10 angry moments in sport", bra mycket ilska.. men ändå rätt underhållande. Shot!

+ + +

Svaret på gatan: Nionde

+ + +

Jag vet inte riktigt.. mhm.. på sommaren ska man säkert inte se på tv och gör man det ska man garanterat hålla käft. Men i bland är det bara så skönt att hänga vid tv:n och se gamla klassiker som Nilecity 105,6 m.fl. Eftersom det programmet enligt mitt tycke allt jämt håller så måste de ha varit så schuukt långt före sin tid. Mycket är djävligt skruvat och man undrar ju hur fan det låter när de brainstormar för att komma fram till de allra bästa och galnaste idéerna. Här bjuder jag på ett av många underbara klipp från serien. Kåtast i kungsängen.  

+ + +

Just ja, det var i dag för 34 år sedan som en av de allra största fällde in. Han bör hyllas med kanske den allra bästa låten. Eller den bästa? Ja, nu är det jag som som sköter skivorna och då blir det den i alla fall.

+ + +

The`s is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: