TheS´s Tuesday!

Tisdag och som vanligt ska jag försöka bjuda på lite backspegel, lite kristallkula och förhoppningsvis nåt litet leende. Lövenbloggaren skickade någon passning i lördags om att jag enbart reflekterade om sånt som varit och att han skrev mer fritt och själv försökte fånga fallfrukt eller vad det nu var. Något han för närvarande är betydligt bättre på är att bygga ihop och samla Lördaksmiksen under veckan. Men hädanefter kommer jag göra nåt liknande, jag lovar. Förresten ska jag också försöka googla fram lite gröngula bilder på coola, störda eller snygga prylar.. bara de har de rätt färgerna så! 

+ + +

Matcherna som gått i veckan då? Tja A-laget hade stundtals stora problem med både motivation och TSK men körde sedan över ett rätt blekt Örnsköldsvik i Skyttishallen. Juniorerna å sin sida kom till korta borta mot Timrå och föll med 1-5, målskytt lagkaptenen Eric Anderberg. För juniorerna var det dock relativt stort manfall så Serben tog förlusten med fattning och ro.

Intressant match i veckan med förhoppningsvis en viss Russ Moyer på isen;

Lördag kl 15:00 Björklöven vs Vaasa Sport. (Place to be: Umeå Arena)

+ + +

Apropå Moyer så har det väl aldrig någonsin stämt bättre med transatlant och ett sjuhelsickes skägg? Även om Russ just nu lär vara len om hakan hoppas och tror man att omröstningen och nån tvåpinnars på lördag ska få Russ på rätt humör och inse vad vi suktat efter och verkligen vill se. Men snacka om att pulsen har stigit de senaste dagarna, nu längtar man ju till på lördag om än mer.

+ + +

Gåtan: Gissar du mig har du gissat fel. Gissar du fel har du i alla fall gissat rätt.

+ + +

Skrev ju förra veckan om Neil Sheeny och hans val av  nummer 0, frågan om inte Scotty Bowmans vassa replik på Tomas Holmström val av 96 är strået än vassare. Tomas valde alltså 96 för att det var året när han skrev på sitt första NHL-kontrakt. Bowman var inte lika sentimental utan replikerade tämligen snabbt:

"Är det inte bättre du tar 98 i stället? Året du skickas tillbaka till Sverige."

+ + +

Jag ryser och minns.. 

+ + +

Jag vet inte jag, men efter två nya twitterkanadicker i form av Michel och Moyer börjar det väl vara läge att se över sortimentet i kioskerna? Ett givet tillskott eller nyförvärv borde så klart vara M & M´s!

+ + +

Tre snabba och rätt korta om Marklundare eller Lundmarkare..

– Dricker jag kaffe, så kan jag inte sova, sa Marklund
– För mig är det precis tvärtom svarade jag. När jag sover, kan jag inte dricka kaffe.

– Vad sa Lundmark-mamman, när hon fött trillingar?
– Var är de andra två mammorna?

– Marklund, vad har du för telefonnummer frågade jag?
– Det vet jag inte riktigt, men jag kan ringa hem och fråga.

+ + +
 
Svaret på gåtan: Fel!
 
+ + +
 
Ett klassiskt klipp, på något sätt börjar man känna lite positiva vibbar igen.. jag vägrar sluta hoppas. Vi ska bara upp.. Det är fan i mig på tiden! Jag vill uppleva playoff, kvaldramatik och puls igen.. det vore underbart och jag tycker vi är värda det, på allvar.

 
+ + +
 
Kom av en händelse över ett klipp på en hockeymålvkat som skulle eller tänkte kombinera sitt puckmotande med en musikkarriär. Hur det lät eller gick, tja kolla själv och sedan tycker jag Mark i dag kan vara nöjd med sitt val. Han krigar för närvarande i Toronto Marlies (AHL). Håll till godo!

+ + +

The S´s tuseday is back next tuesday, ha det bäst!

PS. Ni har väl inte glömt bort aktuell omröstning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: