TheS´s Tuesday!

Ny vecka, nya möjligheter.. Som vanligt försöker jag bjuda på lite av varje, inget som på något sätt är avgörande för vår exstistens eller som förenklar din vardag. Ha inte för höga förväntningar. Håll till godo!

+ + +

Grattis på stora dagen äldsten förresten! Skönt med pension, nu även på riktigt..

+ + +

Gåtan: Hur många bokstäver finns det i alfabetet?

+ + +

Namnsdagsbarnen Lilly och Lilian får såklart sitt grattis! Grattis!

+ + +

Breaking News på 5:an med Filip och Fredrik är så schuukt underhållande och vilket tempo de sedan har alltså. Här blandas någorlunda seriösa debatter med så oväsentliga märkliga nyheter eller händelser att man häpnar. Världens äldsta silikonbrud (83 år!?) varvas eller samsas med  en intervju med den kontroversiella liraren i IFK Ores Mike Danton. Ja, precis vad som helst kan hända.. inget är för stort eller smått alternativt oväsentligt. Och mycket är rätt djäkla underhållande.

+ + +

Har ju tidigare skrivit några rader om bl.a en anekdot från Tomas Holmström val av nummer och vilket nummer som Bowman i stället föreslog. vill inte vara sämre i dag utan bjuder på storyn bakom Ulbaldo Fillols nummer fem. Just numret i sig är väl inget speciellt, men då kanske man inte känner till att det bars av Argentinas VM-målvakt från hemma-mästerskapet 1978 och att förbundsledningen delade ut nummer efter alfabetisk ordning. Vem som fick nummer 1? Mittfältaren Norberto Alonso så klart!

För våra krigare skulle det i sådana fall kunna bli:

# 1 S Aho, # 2 L Boström, # 3 V Ekestål-Johansson och # 4 J Ericson etc.

+ + +

En låt på dagen som tillägsnas äldsten. Inte för att historierna brukar kryddas utan för att fiske bara är ett stort intresse för äldsten..

+ + +

Sportsbet har ju inte varit en framgångssagga så långt, vi får väl hoppas det kommer lossna något när vi byter ut mot fotbollen mot en puck. Oavsett så vägrar jag ge upp utan kommer fortsätta leverera tips eller förslag. jag körde tidigare lite travtips på på lördagar och eftersom nu Torsten efterfrågat det i Lövenbloggarens lördagsmix  så kommer jag försöka smyga in det hädanefter.

Sportsbet i lördags då? Tja efter Tjeckiens straffkvittering på övertid var det rull gardin ner. Då hjälpte det inte att Burton Albion vann mot Plymouth, sammantaget är dock 2 av 6 matcher rätt inte annat än Marklund.

+ + +

Svaret på gåtan: Nio

+ + +

Förutom fiske i olika former så brukar dansband vara rätt frekvent lirat på stereon.. Själv brukar jag bli måttligt road, men i dag är det inte min dag så bjuder jag på lite Lasse Stefanz ändå! Än en gång stort grattis!

+ + +

The S´s tuseday is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: