TheS´s Tuesday!

Ny vecka, nya möjligheter.. Förra veckan var trots Västerbottens guld i TV-pucken en rätt mörk vecka. Att ett helt djäkla hockeylag bara försvinner så där, märkligt och förbannat tråkigt. Alla tankar till de drabbades familjer och vänner, vila i frid och sov i ro.

+ + +

Gåtan i veckan blir: Vad heter Sveriges bästa städtant?

+ + +

Vill för övrigt inte vara sämre än förra veckan.. grattis alla Sture!

+ + +

Alexander Hellström kunde inte sagt det bättre på frågan vad som händer med hans karriär, nyligen nedskickad till farmarlaget från hans nya klubb Slovakiska Lev Propad..

– Jag har ingen aning om hur det blir nu och jag bryr mig inte heller. Hockeyn känns totalt oviktig..

Jag tror inte vi behöver tillägga att Alexander och Stefan blev goda vänner under förra säsongen. Men det blev de, mycket goda dessutom och vi är nog rätt många utöver Alexander som kommer sakna Stefan.

+ + +

Just ja, förutom Sture säger vi grattis till 2-åringen.. STORT grattis. Jättetack.

+ + +

Det var en gång en Elefant som var ute och gick. Då träffade han en kamel och sa till  henne:

– Vilket konstigt djur du är som har melonerna på ryggen.

– Ska du säga, sa kamelen. Du har ju snoppen mitt i ansiktet..

+ + +

Så spelades då matchen förra veckan.. vilken match? Jo, den mellan Löven A-/J20 vs Marklunds AIK J20.. Vad är då så speciellt? Den minst sagt kontroversiella matchen som Löven först försökt sälja in som A-laget vs Skellefteå J20 som senare ändrades till en mixedmatch med A-lag blandat med juniorer, gick av stapeln i förra veckan. Varför kontroversiellt kanske någon tycker eller undrar?

Bakgrunden är följande, det finns flera aspekter på detta.. dels är det många fans som alltjämt ser Skellefteå som en verklig och sann rival och med hänsyn till detta bör man värna historien och traditionen.. i sådana fall bör inte A-laget vika sig och möta rivalens juniorer, oavsett hur bra eller tävlingslik match det skulle kunna bli. Till detta kan vi dessutom lägga en annan aspekt, visserligen obekräftad.. men fullt rimlig.. Björklövens juniorer har ett på papperet vassare lag än föregående säsong och i fall det är Skellefteås juniorer som bjuder in till träningsmatch så är det just juniorer mot juniorer. Inte omöjligt att staben runt J20 surnat till och tillsammans med klubbchefen Engman och Wirtala tagit ett gemensamt beslut om att till sist skicka ett något förstärkt J20..

Att man sedan låter ex Russ Moyer få extra matcher ser jag inget konstigt i, med tanke på att han inte varit på is så länge är det bra att han matchas så hårt som bara är möjligt så han kommer in i allt så fort som möjligt. Sedan är det lite märkligt att "juniorerna" Michel – Ledin – Quist lirar.. men jag tycker vi släpper den här diskussionen här och nu, inte lönt att älta det som varit. Hellre framåt och uppåt!.

Skönt oavsett att vi studsade upp i sadeln direkt och kom igen.. seger med 4-3 efter straffar och det var något annat än 2-5 hemma mot Skellefteå som det blev den 13 augusti.

+ + +

Försöker halvhjärtat bjuda på en lika som bär..  temat är största möjliga tystnad..

                                

 

 

Ola Lindholm? Henry Bronett?
     

Sedan kan man så klart tycka mycket i kring den bevakning som Ola Lindholm fått och huruvida tidningarna (Expressen??) fått tidiga uppgifter om ett gripande via polisläckor eller inte. På nåt märkligt sätt blir ändå vissa mer uppmärksammade än andra, förtjänt eller inte.. definitivt inte om du frågar mig!

Domen föll oavsett i går.. ringa narkotikabrott och 30 dagsböter á 500 sek blev straffet som jag förstod det… Men man kan ju undra om inte Ola blivit mer straffad genom alla skriverier och att han på grund av dessa tappat jobb och diverse uppdrag.

+ + + 

Svaret på veckans gåta: Enstaka! (?) Du har väl hört väderleksrapporterna: Enstaka skurar över hela landet.

+ + +

De kommer aldrig glömma oss.. 

+ + +

Jag bjuder dessutom på världens sämsta låt.. tydlligen utsedd i någon ansedd tidning.. även om den inte är bra så är det definitivt en som på nåt märkligt sätt fastnat. Eller är det bara hos mig?

+ + +

Apropå låtar.. det finns några halvtaffliga försök.. det här kanske ändå är något av de bättre.. eller?

+ + +

Kanske inte mycket till röd tråd, men det tar jag och bjuder på.. det blev som det blev helt enkelt. Även denna vecka. Just ja, genrep i kväll mot Örnsködsvik Hockey, kanske inga 9-2.. men seger ska det väl kunna bli? 6-2 tror jag på. Återkommer med en inför senare i dag. Håll ut!

+ + +

The S´s tuseday is back next tuesday, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: