TheS´s Tuesday!

Ny vecka, nya möjlighter..

+ + +

Introt i söndags? Njae, varken rök eller någon eld. Spelarna ska dessutom vara stekheta och det ska glöda ur deras ögon. Nu var lamporna borta ovanför entrén borta, tydligen hade någon annan dessutom olovligen roat sig med att "låna" med sig styrdonet till rökmaskinen. Du vet ju vart du lånade den, du vet du också vart den ska lämnas tillbaka!

+ + +

Gåtan för dagen: Vad är värre än en tusenfoting med fotvårtor?

+ + +

I dag är det Dagmar och Rigmor som har namnsdag, jag vevar med halsduken och grattar er båda.

+ + +

I helgen gick Battle of Botnia 4 av stapeln.. Sporten är ju minst sagt kontroversiell och delar åsikterna totalt. Själv kan jag tycka att är det vuxna och myndiga personer som vill utöva sporten är det bara varsågod. Ta för er! Hälsosamt eller inte, det måste ändå få finnas utrymme och tillåtelse för den eller de som vill fightas. Umeå beskrivs dessutom som en bra fightingstad med stor och mycket kunnig publik.

Sedan vill man ju så klart att fighterna skall hållas till buren eller ringen. Inget på gatan tack.. Fast det är liksom en helt annan sak. Det här var iaf trailen till galan.

Det här däremot.. Näe, då känns det inte lika självklart. Barn och pojkar som hetsas av en vuxen publik. Någon form av åldersgräns borde det vara.. eller?

 + + +

Två nya Marklunds..

En random Marklund bad Peter "Foppa" Forsberg om en autograf. Foppa tittade ner på en skrynklig papperslapp och frågade:

– Ska jag verkligen skriva på det där skrynkliga papperet?

– Tjoo, jag renskriver när jag kommer hem.

..och en i form av en gåta!

– Vad är det för likhet mellan Marklunds och spermier?

– Det är inte många det blir folk av!

+ + +

Om du inte sett intervjun med Tylor Michel efter matchen i söndags ges här en ny chans.

Efter matchen: Tylor Michel from bjorkloven.com on Vimeo.

+ + +

Bloggen fick ju en kommentar om att lägga ner travtipset i lördags. Jag vet, usch det var ruskigt dåligt att inte ha sju rätt när det var så attans enkelt *passning till Kristoffer Grundström*. Ska försöka att inte skriva en enda svordom i inlägget. Nä, men allvarligt.. den som lämnade kommentaren får mer än gärna kontra med sitt tips nu på lördag. Jag lägger in mitt tips och sedan kontrar du med ditt tips in en kommentar allra senast 14:30.

Om man gör så små system som jag gör ska man ha en otrolig bondröta, självfallet måste man ju börja ha rätt spikar.. en av två är på tok för uselt och räcker inte på långa vägar. Låset i andra kändes bra i förväg, men för att jag skulle fått med en 54 oddsare hade det krävts en helgardering. V75 är oavsett ett himla roligt och spännande spel, men som jag någon gång tidigare skrivit.. när jag lirar på travet så hoppas jag vara med på de stora pengarna, jag gjorde ett tappert försök när jag gick emot i tredje.. tyvärr räckte in strecken hela vägen ändå.

Jag vägrar oavsett ligga mig platt och ge upp, jag kommer garanterat och alltid igen..

+ + +

I förra veckan hade ju David Åslin en rätt kul kväll för sitt Troja/Ljungby hemma i Sunnerbohov i mötet med SSK.. Eller vad sägs om 5 poänga via (3+2) i 6-3 segern och nedan visas det synnerligen vackra zorro-målet. Hockeygodis! 

Passar i samma veva på att återigen bjuda på Persson-Riis zorro från tiden i Skövde, när får vi se ett liknande mål i Umeå Arena?

+ + +

Svaret på dagens gåta: En häst med hösnuva!

+ + +

The S´s tuseday is back next tuesday, ha det bäst!

0 thoughts on “TheS´s Tuesday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: