TheS´s tuesday

I bland fyller vi på med lite egna funderingar, reflektioner och tankar vilka inte alltid behöver tas så där på jättefullt allvar. Lite blandat således och gärna med glimten i ögat.

Men apropå glimt i ögat.. det här kändes ju mest som ett stort långt finger.

IMG_3388

..att sedan avgörandet från Lotterinämnden bara blev åtta matcher vet man ju inte ifall man ska skratta eller gråta åt. Men vi får väl hoppas på ett par rejäla bottennapp för Berglund iaf.

* * *

Namnsdag i dag både Mikael och Mikaela. Spontant kommer jag tänka på Bingo-Micke som i ur och skur, numer inne i MVG-gallerian kämpar på med försäljning av bl.a. Bingolotter för Björklövens räkning. Ett stort grattis på namnsdan och keep up the good work.

Bingo-Micke

..fler på temat skulle kunna vara ordförande Salomonsson, eller de gamla guldhjältarna Andersson och Hjälm.

Stort grattis även till er, och för all del alla ni andra som lystrar till namnen Mikael eller Mikaela.

Sedan plussar vi med INTERVJUN som vi gjorde med Bingo-Micke för knappt två år sedan.

* * *

Det är ju förresten fler än #71 Christina Berglund som varit i farten på slutet.. Någon som missat att Hv71´s Karalahti var tillbaka efter avstängning och sänkte Brynäs Vrana med den HÄR tacklingen för några dagar sedan? Alltså efter 13:09 min efter den förra avstängningen, det är inte alla som lär sig eller tänker efter bara för man får eller ett par avstängningar.

Sedan gick det ju bra för vår Ekelund, tur i oturen att han kunde spela redan i nästa match.. För Vrana pratar man om brutet käkben och 6-8 veckors frånvaro.

Näe, sådana här tilltag hör inte sporten till även om bloggen och undertecknad gillar fysiskt och hårt spel. Båda dessa tilltag är fega och extremt fula. Inte tufft någonstans.

* * *

Desto trevligare då att #34 Jon Palmebjörk i går för fyra år sedan skrev på för Björklöven, Jon var den första i raden av hemvändare och utan alla dem hade vi kanske harvat kvar i div 1 vid det här laget. HÄR intervjun då Jon presenterades och bara för att påminnas om mörkret i Div 1 så är det bl.a. följande lag vi då hade mött i stället.. AIK-Hockey Härnösand, Brunflo IK, Kalix HC, Kovlands IshF, SK Lejon och Sollefteå HK.

Just Brunflo hade ju varit kul att möta för ett tiotal år sedan då en viss Vladimir Krutov lirade där, men i dag byter iaf inte jag bort AIK, Bofors, Leksand eller Västerås för att möte i Klang- eller Ånäshallen.

* * *

Vadå ingen tvättbräda?

Humor 150929 2

* * *

Sedan var ju denna helt fantastisk..

Humor 150929

* * *

Finns även mer tänkvärt..

Humor 150929 3

* * *

Det var allt för i dag… eller för nu. Bloggen är tillbaka redan under dagen och kanske med en TheS´s Tuesday någon gång framöver. Simma lugnt så länge..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: