TheSandwich: Löven i veckan

Jonnie Karlsson

Han må ha varit skadebenägen och visst han har missat en räcka matcher, men Jonnie är lätt mer värd än de 13 – 15 kkr som det mumlas om. Tyvärr för Jonnies del hade vi redan två (klart sämre) på kontrakt inför nästa säsong. Jag tror att ifall R2 hade rejält med pengar eller fick agera utan förutsättningar hade vi sett en snabb förlängning med Jonnie. Känns väl sådär att killen ska behöva harva vidare i Kafbenberger. Jag vill i vart fall tackat för det som varit.

Åsa Ökvist

Åsa har tackat för sig och vi tackar så mycket eller lite.. jag vet faktiskt inte. Det jag först kommer att tänka på är att Löven skulle byta färg på dräken till Turk-Åsa. Det var sanslöst roligt tycker jag. Sedan har vi startat upp damlaget igen och dessutom gått i Pride ett par år.. Knappast lyckat att samtidigt sitta på två, tre stolar samtidigt. Tack för den tid som varit och hoppas för all sand i Sahara att Hasse bara håller i klubban fram till årsmötet…

Umeå Arena

Enligt insatta källor jobbas det stenhårt i kulisserna för att kommunen ska köpa tillbaka den nu renoverade Umeå Arena för 1 kr. Löven köpte ett lik för ett antal år sedan för 3 miljoner, sedan dess har det renoverats i olika omgångar och satsats rätt stora pengar för att få en riktig evenamangsarena. Jag vet inte; ett antal julgalor, melodifestivalen och några mässor. (??!!) Inte lätt att tälja guld av gråsten.. När sedan Danielsson förkunnar att Löven ska inte äga, de ska hyra och hålla sig till det de är bra på hajjar jag nada. Men det är säkert är bara jag. Var liksom inte det hela grejen att äga arenan i stället för att hyra? Det var ju ifrån arenan som pengarna skulle komma.

Lyxele

Att samarbeta med småklubbarna i närområdet är väl rätt självklart. Sedan tycker jag det luktar kattpiss om att Lycksele ska läsa det i en artikel att Löven vill samarbeta med grannklubbarna. Känns som att Lycksele finns ett telefonsamtal eller ett drygt tiotalmil bort om de istället ska träffas över en kopp java. I min drömvärld lirar Lycksele och Ln91 i ettan, TSK i allsvenskan och Löven i…

Mera deg

R2 vill handla, har nästan slut på deg… visst känner jag igen mig. Ändå knappast troligt att jag skulle sitta i ett fullsatt idun och berätta vitt och brett om ett par nya bilar och lite nya elektronikprylar. Möjligen att arenaförsäljningen kan göra läget något bättre.. men att R2 vill ha mer pengar förstår jag. Vem vill inte det??

Jussi Heinikken

Ingen skräll, men satan så surt.. tänk ifall vi fått byta Burskydd och MaJo mot Heinikken och Jonnie. Jasså, ingen som sa emot?? Tack för den tid som varit och lycka till i Ässät i alla fall. Att det bekräftas först i midsommarveckan beor väl på att många klubbar legat lite lågt. Jag har tyvärr betraktat Jussi som förlorad från sista slutsignalen. Tack för allt Jussi. Kiitos liian kaiiki Jussi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: