Then he is a Machoman?

Omröstningar är alltid kul, men när svaret blir det man redan hade så han väl se det på två sätt. Dels helt onödigt att genomföra eller en klar bekräftelse på att förstavalet var rätt. Tomas Wallgrens lineuplåt förblir alltså den Anders Grönlund föreslog när jag träffade dom under tisdagens lunch på Snack: Machoman med Village People vann i överlägsen stil med 33 % av rösterna. Om det är han i inledningen av videon låter jag vara osagt. Tvåa blev i alla fall Offsprings Pretty fly for a white guy med 15,22 %.

Hela omröstningens resultat hittar du här. Tack all ni som röstat. Nu laddar vi för morgondagens jubileum med en väldigt enkel tanke: Om alla som brukar gå på matcherna lockar med sig 3-4 oinvigda, då har vi typ fullsatt. Egentligen ganska enkelt, eller hur? jag kommer göra det. Kommer du?

(OBS! Bilden är ett snabbmontage)

0 thoughts on “Then he is a Machoman?

 • 28 oktober, 2010 kl. 11:18
  Permalänk

  Känns lite skumt att genomföra en omröstning där man kunde lägga flera röster per person genom att radera sin historik i datorn och sen gå in och rösta igen…

  Svar
 • 28 oktober, 2010 kl. 12:27
  Permalänk

  Svar till Stefan Olsson (2010-10-28 11:18)
  Är inte det skumma att man raderar sin historik FÖR att kunna rösta igen? Röstar du en gång så har du ju lämnat din röst. Tanken var ju att läsare och fans tillsammans skulle välja hans låt, inte att en enskild person som kom på tilltyget fick välja.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: